Maak van jouw huis
de ultieme smart home

Een handleiding in 7 stappen

7. De toekomst is dichterbij dan je denkt

Als het om smart home gaat verheugen we ons extra op de toekomst. Die draait om veel meer dan leuke gadgets. Je slimme huis houdt voor je het weet ook een oogje op je gezondheid.

Er komen nog veel meer mogelijkheden aan om ons leven nog comfortabeler en gezonder te maken. Denk aan een koelkastdeur die kan veranderen in een beeldscherm, zodat je tijdens het koken lekker die film kun verder kijken. Al dan niet met gezichtsherkenning, zodat je niet ineens geconfronteerd wordt met nerdy science fiction van je puberzoon. Of de slimme magnetronoven die met receptsuggesties anticipeert op je behoeften.

Hele dag op je gat gezeten? Dan kun je het doen met een mager visje. Lekker gesport daarentegen? Kom dan maar door met die confit de canard. Of wat te denken van een superslim toilet dat je gezondheid in de gaten houdt? Hij analyseert wat hij aantreft in de pot – onze afvalstoffen zijn een perfecte graadmeter voor de gezondheid. Het toilet kijkt of er geen vreemde bacteriën, parasieten, bloedcellen of andere afwijkingen te vinden zijn, trekt daar conclusies uit en regelt indien nodig een afspraak bij de dokter.

Stap 6

Ga terug

Smart-Home

Overzicht

Ga terug

Stap 1

Ga terug