Een lachende dame met een lekkere warme sjaal.

Cv-ketel vervangen of kopen?

Bij Eneco vind je verschillende ketels van bekende merken. Zoals Remeha, Intergas en meer. Samen met onze experts vind je de perfecte ketel voor jou. En zit je er zo snel mogelijk weer warm en comfortabel bij. 

Vraag gratis advies

Cv-ketel advies op maat

Ben je toe aan een nieuwe ketel, maar nog niet klaar voor een hybride warmtepomp? Geen probleem! Laat hier je gegevens achter. Dan neemt één van onze experts zo snel  mogelijk telefonisch contact met je op. Samen bespreken jullie alle opties in een vrijblijvend gesprek. Liever direct bellen? Neem contact op via 088 - 2 440 880. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur.

Twee monteurs lopen samen naar een voordeur

Vul je gegevens in

Let op: we installeren alleen cv-ketels in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. En in de bovenste delen van Noord-Brabant en delen van Flevoland.
Aanhef

Met het versturen van dit formulier geef je Eneco Consumenten B.V. toestemming telefonisch contact met je op te nemen over het vervangen of kopen van een cv-ketel. We gaan zorgvuldig om met je opgeslagen gegevens. Wil je precies weten hoe dat werkt? Dat lees je in het privacy statement van Eneco. 

Cv-ketels en hybride warmtepompen

Hybride warmtepompen, je hoort er de laatste tijd steeds meer over. Deze apparaten werken samen met je cv-ketel. En ze verwarmen je huis op een duurzamere manier dan alleen een losse cv-ketel. 

Doe de warmtepompcheck

Een hybride warmtepomp past in steeds meer huizen. Misschien ook bij jou. Overweeg je de overstap naar een hybride warmtepomp? Doe de warmtepompcheck en bereken jouw mogelijke besparing!

vrouw met warmtepomp en cv-ketel in huis