Cv-ketel

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Een nieuwe cv-ketel verwarmt het water voor verwarming en warm kraanwater veel efficiënter. Waardoor je minder gas verbruikt voor hetzelfde comfort. We helpen je graag met het kiezen van de cv-ketel die bij je past. Neem contact op via 088 - 895 5144. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 16:00.Let op: we installeren niet in Zeeland of op de Waddeneilanden. We nemen in deze gebieden helaas geen aanvragen in behandeling.

Een Eneco monteur laat een klant iets zien op een tablet

Cv-ketel met hybride warmtepomp

Vanaf 2026 wordt de hybride warmtepomp de standaard voor het verwarmen van de meeste woningen. Dat heeft het kabinet besloten. Dit sluit aan bij de duurzame ambities van Eneco. Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel. Je kunt hiermee tot wel 70% gas besparen.Benieuwd hoe een cv-ketel samen met een hybride warmtepomp in jouw situatie werkt? Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies voor jouw woning.

vrouw met warmtepomp en cv-ketel in huis
One Planet

Voorbereid op een duurzame toekomst

Met een nieuwe cv-ketel en hybride warmtepomp zet je een goede stap richting een duurzamere toekomst. Minder gasverbruik in Nederland is erg belangrijk voor de klimaatdoelen van ons land. Huiseigenaren zijn verplicht om vanaf 2026 bij vervanging van de cv-ketel ook een hybride warmtepomp aan te schaffen. Of over te stappen op een ander duurzaam alternatief, zoals aansluiting op het warmtenet. Het is slim om hier alvast rekening mee te houden. Wat de beste oplossing is, hangt af van je persoonlijke situatie. 

Thuis energie besparen?

Doe dan de check. Vul je postcode in en ontvang direct advies en tips om je huis te verbeteren en energie te besparen.

Vader, moeder en drie kinderen kijken naar elkaar