Eneco Modelcontract EcoStroom en AardGas

  • Voordelige variable energieprijs
  • Elke dag opzegbaar met een termijn van 9 dagen
  • Makkelijk vergelijkbaar met andere Modelcontracten

Wat is het Eneco Modelcontract?

In je energiecontract worden de afspraken over bijvoorbeeld de tarieven en voorwaarden vastgelegd. Iedere energieleverancier doet dat op zijn eigen manier. Om het je makkelijker te maken om contracten met elkaar te vergelijken, is er het modelcontract. Alle energieleveranciers bieden zo’n modelcontract aan. Dat contract ziet er bij alle leveranciers hetzelfde uit. Het Eneco modelcontract heeft variabele energietarieven en een onbepaalde looptijd. Met het modelcontract profiteer je dus van flexibiliteit.

 

Een milieubewuste keuze

Met EcoStroom en AardGas

EcoStroom

Standaard krijg je met het Modelcontract Eneco EcoStroom®. Dit is 100% groene stroom afkomstig uit duurzame energiebronnen zoals zon, wind en water. Dat betekent minder CO2-uitstoot. En dat is goed voor het milieu!

AardGas

Gas ontstaat in diepe aardlagen uit plantenresten. Zowel onder land als onder de zeebodem. Voor gaswinning worden deze aardlagen aangeboord en het gas omhoog gepompt. AardGas via Eneco is gas dat we deels in Nederland uit fossiele bronnen winnen en deels uit het buitenland importeren. 

Ja, ik wil ook Eneco ModelContract

met EcoStroom en AardGas

Ecostroom en AardGas
ModelContract

Wat gebeurt er na bestellen?

Bevestiging
Je ontvangt direct per e-mail de bevestiging van je bestelling op het door jou opgegeven e-mailadres.
Bedenktijd
Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je contractbevestiging. Wil je kosteloos annuleren, dan kan dat door het ‘modelformulier voor annulering’ te gebruiken of via +31 (0)10 890 6981, bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.
Zorgeloos overstappen
Onze gratis OverstapService regelt je overstap van A tot Z binnen 5 weken. Ontvang je een opzegboete van je oude energieleverancier? Eneco vergoedt deze boete tot € 125 per energieproduct (maximaal € 250 /klant) bij afsluiting van een energiecontract van drie jaar of langer. Vraag de vergoeding aan met dit formulier.
Energielevering

Je komt nooit zonder levering van energie te zitten. Deze loopt tijdens de overstap gewoon door.