Vrouwelijke monteur met zonnepaneel

Zonnepanelen voor je warmtepomp

Wil je het gasverbruik van je huis verlagen, zonder extra stroomverbruik? Met eigen zonnepanelen wek je zelf de extra stroom op voor je hybride warmtepomp. Verbruik tot 70% minder gas, zonder hoge stroomkosten. Samen sneller klimaatneutraal? We doen het nu. Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies voor jouw woning.

Gratis adviesgesprek plannen
Lees meer over warmtepompen

Daarom kies je voor Eneco

Professionele en ervaren monteursOnze monteurs zijn dagelijks op pad en hebben veel ervaring.
Gratis adviesOnze experts denken graag met je mee. In een gratis adviesgesprek bespreek je wat het beste past in jouw situatie.
Altijd een check voorafEen monteur checkt of de werkzaamheden volgens de offerte uitgevoerd kunnen worden. Dus geen gedoe tijdens de installatie!
Hulp bij financieringSubsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Eneco Consumer Finance B.V. denkt graag met je mee.

Ons zonnepanelen aanbod

Er zijn veel soorten en merken zonnepanelen. Om het een beetje makkelijker te maken hebben onze experts gekozen voor drie top panelen van de merken United Renewable Energy en Meyer Burger. Kies je voor de laagste prijs, het hoogste vermogen of de beste garantie? We denken graag met je mee.
Meyer Burger zonnepaneel

Beste garantie

De Meyer Burger 380 Wp panelen bieden de beste kwaliteit en hoogste garantie. Je hebt al een systeem met 6 van deze panelen vanaf €4.452.

 • Opbrengst van 380 Wp
 • Rendement van 20,6%
 • 25 jaar productgarantie
 • 25 vermogensgarantie
URE 410 zonnepaneel

Hoogste vermogen

De United Renewable Energy 410 Wp panelen zijn speciaal voor klanten die met weinig zonnepanelen toch een hoge opbrengst willen. Je hebt al een systeem met 6 van deze panelen vanaf €3.814.

 • Opbrengst van 410 Wp
 • Rendement van 20,72%
 • 12 jaar productgarantie
 • 25 vermogensgarantie
URE 400 zonnepaneel

Laagste prijs

De United Renewable Energy 400 Wp panelen zijn speciaal voor klanten die de beste verhouding willen tussen prijs en opbrengst. Je hebt al een systeem met 6 van deze panelen vanaf €3.760.

 • Opbrengst van 400 Wp
 • Rendement van 20,49%
 • 15 jaar productgarantie
 • 25 vermogensgarantie

Financieel advies

Je huis verduurzamen is vaak best een investering. Je energierekening gaat wel meteen omlaag én er zijn financiële regelingen om je te helpen. Onze experts van Eneco Consumer Finance B.V. denken graag met je mee. Ze geven je gratis financieel advies over bijvoorbeeld subsidies en aantrekkelijke leningen.
Koppel bekijkt energierekening achter de laptop

Zonnepanelen op je dak in 4 stappen

illustratie van een persoonlijk adviesgesprek
1

Vraag adviesgesprek aan

Vraag gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. We bellen je graag om te kijken wat er mogelijk is voor jouw dak. 
Illustratie van een meneer met zijn energiecontract in de hand
2

Ontvang je offerte

Na het adviesgesprek ontvang je een vrijblijvende offerte via de mail. 
Illustratie van de datum waarop je je energie geleverd krijgt
3

Inplannen van de schouw

Zodra we je akkoord op de offerte binnen hebben plannen we een afspraak voor een schouw. Een van onze professionele monteurs komt bij jou thuis kijken. Dan zien we precies wat er mogelijk is. Is er meerwerk nodig, dan ontvang je van ons een aangepaste offerte.
Illustratie om je aan te melden bij mijn eneco
4

Je zonnepanelen gaan het dak op!

Het is zover, je zonnepanelen worden geplaatst op jouw dak. Op de dag van de installatie werken de installateurs precies volgens de werkzaamheden die tijdens de schouw zijn afgesproken. Geen verrassingen dus! Na installatie heb je direct inzicht in de opwek van je panelen via de app.

Interesse gewekt?

Leuk! Met Eneco maak je gebruik van jarenlange ervaring met de installatie van zonnepanelen, maar óók met advies over andere duurzamere investeringen. Zoals een warmtepomp. In een gratis adviesgesprek bespreken onze experts jouw wensen en situatie. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte. Een compleet en eerlijk advies op maat en een mooi aanbod in één. Handig toch?

Zonnepanelen van Eneco

 • Professionele en ervaren monteurs
 • Altijd een check van je dak en huis
 • Financieel advies

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice