Monteur met een zonnepaneel

Zonnepanelen

Zonne-energie gaat nooit op en bij de opwek komt geen CO2 vrij. Schijnt de zon? Dan kun je de opgewekte stroom meteen gebruiken. Draai een wasje in de wasmachine of laad je elektrische auto op. Of gebruik de opgewekte stroom voor je hybride warmtepomp. Zelf zonne-energie opwekken? We doen het nu. Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies voor jouw woning.

Plan gratis adviesgesprekLees meer over warmtepompen

Daarom kies je voor Eneco

Professionele en ervaren monteursOnze monteurs zijn dagelijks op pad en hebben veel ervaring.
Gratis adviesOnze experts denken graag met je mee. In een gratis adviesgesprek bespreek je wat het beste past in jouw situatie.
Altijd een check voorafEen monteur checkt of de werkzaamheden volgens de offerte uitgevoerd kunnen worden. Dus geen gedoe tijdens de installatie!
Hulp bij financieringSubsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Eneco Consumer Finance B.V. denkt graag met je mee.

Zonnepanelen en een warmtepomp: de ideale combinatie

Combineer je zonnepanelen met een warmtepomp? Dan maak je in één keer een grote duurzame stap.

Ons aanbod zonnepanelen

Er zijn veel soorten en merken zonnepanelen. Om het een beetje makkelijker te maken hebben onze experts voor jou een keuze gemaakt voor top panelen van de merken United Renewable Energy en Meyer Burger. Bij je zonnepanelen heb je ook een omvormer nodig. Die zet de opgewekte gelijkstroom om naar wisselstroom; bruikbare elektriciteit voor je huis.


Kies je daarbij voor het zonnepanelensysteem met de laagste prijs, de hoogste opbrengst of voor de meest duurzame oplossing? We denken graag met je mee.

Financieel advies

Je huis verduurzamen is vaak best een investering. Je energierekening gaat wel meteen omlaag én er zijn financiële regelingen om je te helpen. Onze experts van Eneco Consumer Finance B.V. denken graag met je mee. Ze geven je gratis financieel advies over bijvoorbeeld subsidies en aantrekkelijke leningen.
Koppel kijken naar laptop op eettafel

Zonnepanelen op je dak in 4 stappen

Interesse gewekt?

Leuk! Met Eneco maak je gebruik van jarenlange ervaring met de installatie van zonnepanelen, maar óók met advies over andere duurzamere investeringen. Zoals een warmtepomp. In een gratis adviesgesprek bespreken onze experts jouw wensen en situatie. Daarna krijg je een vrijblijvende offerte. Een compleet en eerlijk advies op maat en een mooi aanbod in één. Handig toch?

Zonnepanelen van Eneco

  • Professionele en ervaren monteurs
  • Altijd een check van je dak en huis
  • Financieel advies

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice