Disclaimer

Eneco levert duurzame energie in heel Nederland tegen gunstige prijzen. We werken samen met onze partners aan een duurzame toekomst. Lees hier de disclaimer van Eneco.

Aansprakelijkheid

De Eneco site is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Eneco kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op het internet vermelde gegevens van Eneco afwijken van de gedrukte versie, prevaleert de laatstgenoemde.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Eneco worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Algemeen

De door Eneco op deze website verstrekte informatie dient in geen geval beschouwd te worden als een beleggingsadvies, financiële dienst, juridisch of financieel advies.