Man wijst naar de smartwatch op zijn pols

Spoedaanvraag energie: zo geregeld

Regel direct je spoedaanvraag voor energie en bereken je maandbedrag voor groene stroom, duurzame warmte of standaard gas.

De voordelen van een spoedaanvraag bij Eneco

Ga je verhuizen, maar ben je door de drukte je energie vergeten te regelen? Of misschien krijg je de sleutel van je huis wel eerder dan verwacht. Wat het geval ook is, we kunnen met spoed een energiecontract voor je regelen.
Geen waarborgsom bij goed betaalgedragMet of zonder waarborgsom, we laten je nooit in de kou zitten.
Voor gas, warmte én 100% groene stroomWelke vorm van energie je ook nodig hebt. Wij regelen je spoedlevering.
Snel geregeldVandaag energie nodig? Vandaag geregeld.
Geen extra kosten bij een spoedaanvraagGeen zorgen, bij een spoedaanvraag worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Hoe snel krijg je energie na een spoedaanvraag?

Is je energie nog niet afgesloten? Dan heb je met een spoedaanvraag binnen 24 uur energie. Ook als je snel energie wilt krijgen op hetzelfde adres, helpen wij je met een spoedlevering voor energie. Is de energieaansluiting in je woning al afgesloten door de netbeheerder? Dan kun je daar terecht om je stroom en/of gas weer aan te laten sluiten. Daarvoor heb je een contract bij een energieleverancier nodig. Heb je die nog niet, doe dan eerst een spoedaanvraag voor stroom, gas of warmte. Klaar? Dan wij gaan meteen voor je aan de slag!

Spoedlevering energie bij een verhuizing

Als je gaat verhuizen of net verhuisd bent, heb je soms snel een energiecontract nodig. Als je nog geen stroom, gas of warmte hebt geregeld voor je nieuwe huis, krijg je een brief van je netbeheerder. Daarin staat een uiterlijke aanmelddatum. Heb je nog maximaal drie dagen de tijd om een aansluiting te regelen? Dan verzorgen we je energielevering met spoed.
Een glimlachende man staat met een verhuisdoos in zijn handen.
Huis

Met spoed energie nodig op hetzelfde adres

Je bent niet verhuisd maar hebt toch met spoed energie nodig. Ook dan staan we voor je klaar. Het is goed om te weten dat we altijd een kredietwaardigheidscheck doen. Bij een positieve check verwerken we de aanvraag gewoon. Heb je schulden of een betaalachterstand? Ook dan laten we je niet in de kou zitten. Je krijgt gewoon energie. Wel vragen we in dat geval om een waarborgsom. 

Zo werkt een spoedaanvraag

Wat is een waarborgsom?

Een waarborgsom is borg voor de betalingen van je rekeningen. Bij een spoedaanvraag voor energie doen we altijd een kredietwaardigheidscheck. We onderzoeken daarbij je betaalgedrag, om te kijken of je straks de rekeningen kunt betalen. Heb je schulden of een betaalachterstand? Geen zorgen. Je kan toch gewoon energie krijgen. Wel vragen we je dan om een waarborgsom van € 400 te betalen. Als je een jaar lang op tijd betaald hebt, krijg je de waarborgsom van ons terug. Dit verrekenen we op je jaarnota.
Koppel kijken naar laptop op eettafel

Energieprijzen voor stroom en gas

Bij het overstappen naar een nieuwe energieleverancier wil je ook graag meer weten over de tarieven. Hoe zijn bijvoorbeeld de energieprijzen opgebouwd? En kies je voor vaste tarieven of toch voor variabele? We vertellen je er graag meer over.

Dit is ons aanbod

Bij Eneco kies je een energiecontract dat bij je past. Of je nu weinig of veel energie verbruikt. En of je kiest voor een vaste- of een dynamische prijs.
Een lachende man houdt een pen vast

Vast energiecontract

Kies voor de zekerheid van een vaste prijs contract. Zo weet je precies wat je de komende tijd betaalt.

  • Een vast tarief voor een looptijd van 1 jaar of 3 jaar.
  • Geen last van prijsschommelingen.
Man leest krant leunend tegen de wasmachine

Eneco Dynamisch

Met Eneco Dynamisch betaal je de actuele marktprijs voor je energie voor de 100% groene stroom uit Nederland.   • Beweeg mee met de prijzen op de energiemarkt.
  • Verander van contract wanneer je wilt.
Koppel

Combineer dynamisch en vast

Profiteer van de goedkoopste energiemomenten voor stroom en geniet van de zekerheid van vaste prijzen voor gas.  • Beweeg mee met de stroomprijzen op de energiemarkt.
  • Zet je gastarief vast. Zo voorkom je hoge gaskosten.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice

Snel energie nodig?

Wij helpen je graag verder met je spoedaanvraag voor energie. Ook als je woning al is afgesloten. Je regelt je spoedaanvraag voor stroom, gas én warmte gemakkelijk online. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie dagen energie ontvangt. En vaak al binnen 24 uur.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Bel ons dan op 088 - 8 955 955. We staan voor je klaar op werkdagen tussen 8:00 en 16:00 uur.

Vraag gemakkelijk je spoedlevering aan

  • Vandaag energie nodig? Vandaag geregeld.
  • Geen waarborgsom bij goed betaalgedrag
  • Spoedlevering voor gas, warmte én 100% groene stroom