Monteur naast warmtepomp

Hoeveel kan je besparen met een hybride warmtepomp?

Met een hybride warmtepomp kun je tot 70% besparen op gas. Je verlaagt je gasrekening én verwarmt je woning duurzamer. 
Vul je adres in en bereken je besparing.
Je besparing wordt onder andere berekend aan de hand van je adresgegevens, openbare gegevens zoals je woonoppervlak en je stookgedrag. Milieu Centraal heeft de uitgangspunten van de berekening gecontroleerd.

Bespaar deze winter al gas met een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp haalt energie (warmte) uit de buitenlucht of ventilatielucht en werkt samen met je cv-ketel. Zo kun je tot 70% besparen op gas. Je verlaagt je gasrekening én verwarmt je woning duurzamer. Beter voor het klimaat. Klinkt goed toch? Ontdek hier alles over warmtepompen, vraag online gratis advies aan of bel direct met één van onze experts via 088 244 0880 (op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur).
Bespaartip: Ontdooi je vriezer regelmatig | Eneco
Lagere energierekeningJe stroomverbruik neemt toe, maar je gasverbruik neemt veel meer af. Hierdoor bespaar je meer aan gas dan dat je extra voor elektriciteit betaalt.
Aantrekkelijke subsidieJe ontvangt subsidie voor het aanschaffen van een warmtepomp. Ook zijn er duurzame leningen die je helpen bij het financieren van je warmtepomp.
Beter voor het milieuDe hybride warmtepomp zorgt ervoor dat je cv-ketel minder vaak aan gaat. Zo verminder je dan je CO₂-uitstoot. Goed voor het milieu.
Hogere woningwaardeMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis stijgt ervan in waarde.

Waar we nu warmtepompen installeren

Eneco installeert al bijna overal in Nederland hybride warmtepompen. We komen naar Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. En naar de bovenste delen van Noord-Brabant en delen van Flevoland. Woon je in één van deze gebieden? Vraag dan direct gratis advies aan. Zo bespaar je deze winter al op je gasverbruik.
Monteurs op weg naar een huis

De warmtepompen van Eneco

Wij bieden verschillende hybride warmtepompen aan. Ze zijn allemaal geschikt voor een bestaande woning met cv-ketel. Welke warmtepomp het meest geschikt is voor je woning hangt af van een aantal zaken. Zoals bijvoorbeeld de beschikbare ruimte in je huis en je energieverbruik.

Remeha Elga Ace

Met deze slimme, compacte hybride warmtepomp bespaar je tot 70% gas. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is geschikt voor de meeste woningen.
Productfoto Mitsubishi Ecodan warmtepomp met roze achtergrond

Mitsubishi Ecodan

De Mitsubishi Ecodan is een slimme hybride warmtepomp met een hoog vermogen. Zo bespaar je flink op je gasverbruik.
eneco warmtewinner

Eneco WarmteWinner®

Deze kleine en stille hybride warmtepomp hangt naast je cv-ketel en vervangt je mechanische ventilatiebox. Hij zorgt voor schone lucht en recyclet de warmte in je huis. Zo kan je tot 50% gas besparen per jaar.

Subsidie voor je warmtepomp

Op al onze warmtepompen ontvang je subsidie vanuit de overheid. De subsidie kan oplopen tot € 2.850. Zo verdien je de investering in een duurzamer leven snel terug.
Man en vrouw regelen energiezaken samen op een tablet.
illustratie van een persoonlijk adviesgesprek

Vraag gratis advies

Vul het aanvraagformulier in. Eén van onze experts belt je voor een warmtepompcheck en bekijkt of een warmtepomp geschikt is voor je woonsituatie. Is je woning geschikt? Dan bespreken we direct de mogelijkheden. En maken we een voorlopige offerte voor je op.
illustratie van een offertegesprek

Ontvang advies en offerte

Ben je akkoord met de offerte? Dan plannen we de 'schouw' in. Onze expert kijkt dan naar je woning, om te beoordelen wat er nodig is voor de installatie. Dat doen we via een videogesprek of bezoek aan huis. Hierna ontvang je de definitieve offerte.
illustratie van installatieafspraak in de kalender

De installatie

Ben je akkoord met de definitieve offerte? Dan plannen we de installatie samen met je in. Vaak is de warmtepomp binnen twee dagen geïnstalleerd. Je verwarmt je woning dan duurzamer en bespaart direct op gas. Klaar voor de toekomst!

We helpen je graag verder

Wil je weten welke warmtepomp het meest geschikt is voor je woning? Onze expert helpt je graag verder. Oók als je geen energiecontract bij Eneco hebt.

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Hulp bij subsidie aanvraag

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice