Bespaar tot 70% gas met een hybride warmtepomp: nu ook te huur

Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel. Je verlaagt je gasrekening én je CO2-uitstoot. Beter voor het milieu. Klinkt goed toch? Je kunt een hybride warmtepomp nu ook huren. Ontdek hieronder alles over hybride warmtepompen en vraag direct online gratis advies aan.

vrouw met boek op de bank
Lagere energierekeningJe stroomverbruik neemt toe, maar je gasverbruik neemt veel meer af. Hierdoor bespaar je meer aan gas dan dat je extra voor elektriciteit betaalt.
Aantrekkelijke subsidieJe kunt subsidie krijgen als je een warmtepomp koopt. Ook zijn er duurzaamheids-leningen tegen een lagere rente beschikbaar. Die je kunnen helpen bij het betalen van een warmtepomp.
Beter voor het milieuDe hybride warmtepomp zorgt ervoor dat je cv-ketel minder vaak aan gaat. Zo verminder je je CO₂-uitstoot. Goed voor het milieu.
Verbeterd energielabelMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.

De hybride warmtepompen van Eneco

Wij installeren nu in bijna heel Nederland en bieden verschillende hybride warmtepompen aan. Ze zijn allemaal geschikt voor een bestaande woning met cv-ketel. Welke warmtepomp het meest geschikt is voor je woning hangt af van een aantal zaken. Zoals bijvoorbeeld de beschikbare ruimte in je huis en je energieverbruik.

Intergas Xtend warmtepomp

Intergas Xtend warmtepomp

De Intergas Xtend warmtepomp is ideaal voor rijtjeshuizen. De kleine binnenunit is makkelijk te plaatsen en de buitenunit maakt weinig geluid.
Remeha Elga Ace warmtepomp

Remeha Elga Ace

Met deze slimme, compacte hybride warmtepomp bespaar je tot 70% gas. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is geschikt voor de meeste woningen.
Productfoto Mitsubishi Ecodan warmtepomp met roze achtergrond

Mitsubishi Ecodan

De Mitsubishi Ecodan is een slimme hybride warmtepomp met een hoog vermogen. Zo kun je flink op je gasverbruik besparen.

Tijdelijk gratis Subsidieservice

Op de hybride warmtepompen die Eneco verkoopt geeft de overheid subsidie. Die vraag je aan via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). De subsidie kan oplopen tot € 3.075.

Eneco helpt je graag bij je subsidieaanvraag en biedt de Subsidieservice ter waarde van € 89 nu tijdelijk* gratis aan.

Zo wordt de subsidieaanvraag kosteloos voor je geregeld. Wel zo makkelijk!
* Bij aankoop van een hybride warmtepomp van Eneco vóór 15 maart 2024 die leidt tot aankoop.
Man en vrouw regelen energiezaken samen op een tablet.
Huis met warmtepomp en zonnepanelen

Hybride warmtepomp combineren met zonnepanelen

Met een hybride warmtepomp bespaar je tot 70% op je gasverbruik, maar de warmtepomp verbruikt wel stroom. Deze stroom kun je duurzaam opwekken met je eigen zonnepanelen. Zo bespaar je op je gasverbruik. En maak je optimaal gebruik van je zonne-energie. Een slimme combinatie.

Zij maken een duurzame stap

Elke stap maakt een groot verschil. Zéker als we het met z'n allen doen. Van hybride warmtepomp tot waterbesparende douchekop. Zij gingen je voor.
Een moeder en haar twee kinderen zitten op de bank in hun woonkamer

Joyce bespaart gasmet een warmtepomp

Een hybride warmtepomp kan in meer woningen dan je denkt. Oók in het jaren 70-huis van Joyce. Benieuwd of het ook in jouw huis kan?
 
Ontdek waar je op moet letten
Met de Eneco app is energie besparen een leuke sport geworden voor Renata.

Renata ontmaskertenergie­slurpers

Renata wist niet dat ze zoveel energie verbruikte in haar appartement. Inzicht in haar energieverbruik leverde haar een leuk cadeautje op.
Bekijk hoe Renata bespaart
Edo en zijn vriendin Michelle zitten samen met hun kat op de bank in hun geïsoleerde huis.

Edo en Michelleisoleren hun huis

Koude knieën en toch bijbetalen op de energierekening. Waar begin je dan met besparen? En hoe snel gaat dat?
Ontdek hoe Edo en Michelle besparen

Stuur mij de brochure over warmtepompen

In onze brochure lees je alles over de hybride warmtepompen die we verkopen. Vul je gegevens in en ontvang direct de brochure in je mailbox.
Wil je weten hoe we met je opgeslagen gegevens omgaan?
Je leest het in het privacy statement van Eneco.

man met laptop en kopje koffie

We helpen je graag verder

Wil je weten welke warmtepomp het meest geschikt is voor je woning? Onze expert helpt je graag verder. Oók als je geen energiecontract bij Eneco hebt.

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Tijdelijk gratis Subsidieservice

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice