Maak van jouw huis
de ultieme smart home

Een handleiding in 7 stappen

3. Rijd op stroom van je eigen zon

De cirkel is rond: je kunt nu je eigen stroom opwekken, opslaan en erop rijden. Met zonnepanelen op je dak, de Tesla Powerwall en een elektrische auto aan je eigen lader creëer je een zelfvoorzienend ecosysteem dat de hele buurt jaloers maakt.

We weten allemaal dat het over niet al te lang gedaan is met de fossiele brandstoffen. Dus is het zaak dat we zo snel mogelijk overstappen op een nieuwe manier van autorijden. Elektrisch rijden bijvoorbeeld. Maar elektrisch rijden is pas echt milieuvriendelijk en duurzaam als de stroom waar je op rijdt CO2-neutraal is opgewekt. Met zelfopgewekte groen stroom weet je zeker dat er geen vervuiling aan te pas komt. Zonnepanelen, de Tesla Powerwall, een slimme thermostaat en de SlimLaden app vormen dan de gouden combi.

Met zonnepanelen op je dak genereer je je eigen stroom, en die sla je op in je Tesla Powerwall. Is er op een mooie dag een overschot aan stroom? De slimme thermostaat levert de boel weer terug aan het net. De SlimLaden app tot slot, zorgt ervoor dat je auto altijd laadt met de meest duurzame Ă©n de voordeligste stroom.

Stap 2

Ga terug

Smart-Home

Overzicht

Ga terug

Stap 4

Ga verder