meisje isolatie

Isolatie voor jouw huis

Stap voor stap richting een energieneutraal huis. Het begint bij een goede isolatie. En een goed geïsoleerd huis is de basis voor toekomstige duurzame investeringen. Bereken hier hoeveel je kunt besparen met isolatie.
Je besparing wordt onder andere berekend aan de hand van je adresgegevens, openbare gegevens zoals je woonoppervlak en je stookgedrag. Milieu Centraal heeft de uitgangspunten van de berekening gecontroleerd.

Isolatie van Eneco en Pluimers

Isolatie is een belangrijke eerste stap op de weg naar een energieneutraal huis. Want goede isolatie betekent minder stoken. En minder stoken betekent minder CO2-uitstoot. Vind samen met Eneco en Pluimers de beste isolatie voor jou. En ontdek alle voordelen. 
Man leest in woonkamer | Eneco

De voordelen van isolatie

Heb je thuis snel last van koude voeten? Schieten je stookkosten in de winter omhoog? Dan is het misschien tijd om je isolatie bij te werken. Voor bijna ieder soort huis is wel een soort isolatie beschikbaar. En door betere isolatie te plaatsen geniet je van de volgende voordelen:
Verbruik minder gas en bespaarIn een goed geïsoleerd huis hoeft de verwarming minder hard te werken. Dat scheelt gas en kosten.
Warmere voeten en minder tochtMet goede isolatie zit je er in de winter warmer bij. In de zomer blijft het langer koel.
Klaar voor verduurzamingMet goede isolatie ben je één stap dichterbij een energieneutraal huis. En klaar voor de volgende stap!

Welke soort isolatie heb je nodig?

Bijna ieder huis is geschikt voor een vorm van isolatie. Dit hangt wel van een paar dingen af. Zoals het bouwjaar van je huis, of de ruimte onder je vloer. Samen met Eneco en Pluimers vind je de beste isolatie voor jouw woning. 
Man met inblaasmachine staat klaar om spouwmuurisolatie te plaatsen.

Spouwmuurisolatie

Voor een warmer huis in de zomer, en een koeler huis in de winter.
Een meisje en haar kat liggen comfortabel op een vloer met vloerverwarming.

Vloerisolatie

Warmere voeten én besparen op stookkosten.
Man met inblaasmachine staat klaar om bodemisolatie te plaatsen.

Bodemisolatie

Voor wanneer je geen ruimte hebt voor vloerisolatie.
Een man inspecteert de zolder zodat hij later dakisolatie kan plaatsen.

Dakisolatie

Voor een huis met minder tocht dat langer warm blijft.
Man draagt een groot stuk isolatieglas.

HR++ isolatieglas

Voor warmere kamers en minder geluidsoverlast van buiten.
Een meneer en mevrouw kijken samen op de laptop.

Subsidie voor isolatie

Sinds 2022 heeft de overheid subsidie voor isolatie verhoogd. Kies je voor twee isolatiemaatregelen, of combineer je bijvoorbeeld spouwmuurisolatie met een warmtepomp? Dan ontvang je ongeveer 30% subsidie. In 2023 krijg je ook subsidie als je maar één isolatiemaatregel aanvraagt. Deze nieuwe regel geldt al voor alle installaties die na 22 april 2022 zijn gedaan. Hiervoor ontvang je ongeveer 15% subsidie. Subsidie aanvragen doe je op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Isoleer je huis in drie stappen

Stap 1: vraag vrijblijvend advies aan.
1

Vraag vrijblijvend advies aan

Vul het contactformulier in en de experts van isolatiespecialist Pluimers bellen je voor een vrijblijvend adviesgesprek op basis van jouw woningsituatie.
stap 2: ontvang advies en een offerte.
2

Ontvang advies en offerte

Na een professionele en persoonlijke inspectie brengt Pluimers een isolatieadvies. Je ontvangt de offerte ter plekke of via de mail. Je weet hoe dan ook waar je aan toe bent.
stap 3: je huis in één dag geïsoleerd.
3

In één dag geïsoleerd

Blij met de offerte? Dan plannen we een isolatieafspraak in. Vaak is de installatie van de isolatie binnen één dag geregeld.

Vrijblijvend adviesgesprek

We helpen je graag verder met je vragen over isolatie, met onze partner en isolatiebedrijf Pluimers. Pluimers is de marktleider op het gebied van isolatie. En zij staan voor duurzaamheid. Dus je bent in goede handen voor een deskundige aanpak bij het isoleren van je woning.

Isolatie

  • Verbruik minder gas en bespaar
  • Warmere voeten en minder tocht
  • Klaar voor meer verduurzaming

Gratis hotelovernachting voor twee


Neem nu isolatie af en profiteer van de zomeractie van Pluimers. Geef je je offerte akkoord en is de installatie in 2023? Dan krijg je een voucher voor een hotelovernachting voor twee personen inclusief ontbijt! Deze actie is geldig tot 1 september 2023. Meer weten? De adviseur van Pluimers kan je er alles over vertellen. 
 

 
Een glimlachende moeder helpt haar jonge dochter bij het poetsen van haar tanden.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice