Remeha Elga Ace warmtepomp

De Remeha Elga Ace is een slimme hybride warmtepomp. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is daarom geschikt voor de meeste woningen. Benieuwd of de Remeha Elga Ace iets voor je is? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
Remeha Elga Ace warmtepomp 2

De voordelen van de Remeha Elga Ace warmtepomp

Tot 70% minder gas verbruiken voor verwarming: dat verlaagt niet alleen je gasrekening, maar is ook een stuk beter voor het milieu. Win-win!
Snelle en makkelijke installatieDe Elga Ace warmtepomp is compact en kunnen we zonder grote verbouwing, vaak al binnen één dag installeren.
Verbeterd energielabelMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.
Hoog rendementDe Elga Ace verwarmt je woning superslim. Is het buiten 4 graden of kouder? Dan schakelt hij automatisch over op de cv-ketel.
Comfortabel en stil De buitenunit van de Remeha Elga Ace produceert een gemiddeld geluid vergelijkbaar met een koelkast of vaatwasser.

Zo werkt de Remeha Elga Ace warmtepomp

Dankzij de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp maak je optimaal gebruik van warmte. De installatie kiest namelijk zelf de energiebron met de laagste energiekosten.

Is het buiten 4 graden of kouder? Of heb je warm kraanwater nodig? Pas dan schakelt de warmtepomp over op de cv-ketel. Je cv-ketel produceert dus nooit meer dan nodig. Zo bespaar je op gas voor je verwarming. Bekijk alle specificaties van de Elga Ace.

 

Twee monteurs lopen samen naar een voordeur

Al onze warmtepompen

Vind je het moeilijk om te bepalen welke warmtepomp je moet kiezen? We helpen je graag met meer informatie over het keuzeproces. Bekijk al onze warmtepompen, de verschillen, prijzen en specificaties.
Intergas Xtend warmtepomp

Intergas Xtend warmtepomp

De Intergas Xtend warmtepomp is ideaal voor rijtjeshuizen. De kleine binnenunit is makkelijk te plaatsen en de buitenunit maakt weinig geluid.
buitenunit van de Vaillant warmtepomp

Vaillant aroTHERM plus

Met de Vaillant aroTHERM plus verwarm je samen met je cv-ketel, je woning stiller en efficiënter. Met de Vaillant kan je tot 80% gas besparen. 
Daikin-Intergas warmtepomp

Daikin - Intergas

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Deze cv-ketel en warmtepomp in één is een krachtige totaaloplossing.

In drie stappen de Remeha Elga Ace in huis

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over de Remeha Elga Ace warmtepomp? Vraag dan een adviesgesprek aan. Zo weet je direct of deze warmtepomp de beste optie is voor je woning en hoeveel je ermee kan besparen. Onze expert helpt je graag verder. Ook als je geen energiecontract bij Eneco hebt.

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Hulp bij subsidieaanvraag en advies over financiering

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice