Remeha Elga Ace warmtepomp

De Remeha Elga Ace is een slimme hybride warmtepomp. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is daarom geschikt voor de meeste woningen. Benieuwd of de Remeha Elga Ace iets voor je is? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
productfoto remeha elga ace warmtepomp

De voordelen van de Remeha Elga Ace warmtepomp

Tot 70% minder gas verbruiken voor verwarming: dat verlaagt niet alleen je gasrekening, maar is ook een stuk beter voor het milieu. Win-win!
Snelle en makkelijke installatieDe Elga Ace warmtepomp is compact en kunnen we zonder grote verbouwing, vaak al binnen één dag installeren.
Hogere woningwaardeMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. Je huis stijgt ervan in waarde.
Hoog rendementDe Elga Ace verwarmt je woning superslim. Is het buiten 4 graden of kouder? Dan schakelt hij automatisch over op de cv-ketel.
Comfortabel en stil De buitenunit van de Remeha Elga Ace produceert een gemiddeld geluid vergelijkbaar met een koelkast of vaatwasser.

Zo werkt de Remeha Elga Ace warmtepomp

Dankzij de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp maak je optimaal gebruik van warmte. De installatie kiest namelijk zelf de energiebron met de laagste energiekosten.

Is het buiten 4 graden of kouder? Of heb je warm kraanwater nodig? Pas dan schakelt de warmtepomp over op de cv-ketel. Je cv-ketel produceert dus nooit meer dan nodig. Zo bespaar je op gas voor je verwarming. Bekijk alle specificaties van de Elga Ace.

 

Monteurs op weg naar een huis

Al onze warmtepompen

Vind je het moeilijk om te bepalen welke warmtepomp je moet kiezen? We helpen je graag met meer informatie over het keuzeproces. Bekijk al onze warmtepompen, de verschillen, prijzen en specificaties.
Productfoto Mitsubishi Ecodan warmtepomp met roze achtergrond

Mitsubishi Ecodan

De Mitsubishi Ecodan is een slimme hybride warmtepomp met een hoog vermogen. Zo bespaar je flink op je gasverbruik.

Vaillant aroTHERM plus

Met de Vaillant aroTHERM plus verwarm je samen met je cv-ketel, je woning stil en efficiënt. Met de Vaillant kan je tot 80% gas besparen. 

Daikin - Intergas

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Deze cv-ketel én warmtepomp in één, is een krachtige totaaloplossing.

In drie stappen de Remeha Elga Ace in huis

illustratie van een persoonlijk adviesgesprek
1

Vraag een offerte aan

Vul het aanvraagformulier in. Eén van onze experts belt je voor een warmtepompcheck en bekijkt of de Remeha Elga Ace warmtepomp geschikt is voor je woonsituatie. Is je woning geschikt? Dan bespreken we direct de mogelijkheden. En maken we een voorlopige offerte voor je op.
illustratie van een offertegesprek
2

Ontvang advies en offerte

Ben je akkoord met de offerte? Dan plannen we de 'schouw' in. Onze expert bekijkt je woning, om te beoordelen wat er nodig is voor de installatie. Dat doen we via een videogesprek of bezoek aan huis. Zo weet je precies wat je kan verwachten. Hierna ontvang je de definitieve offerte.
Illustratie van de datum waarop je je energie geleverd krijgt
3

De installatie

Ben je akkoord met de definitieve offerte? Dan plannen we de installatie samen met je in. Vaak is de Elga Ace warmtepomp binnen één geïnstalleerd. Je verwarmt je woning dan duurzamer en bespaart direct op gas. Klaar voor de toekomst!

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over de Remeha Elga Ace warmtepomp? Vraag dan de warmtepompcheck of een offerte aan. Zo weet je direct of deze warmtepomp de beste optie is voor je woning en hoeveel je ermee kan besparen. Onze expert helpt je graag verder. Oók als je geen energiecontract bij Eneco hebt.

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Hulp bij subsidieaanvraag

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice