Intergas unit

Intergas Xtend

De Intergas Xtend is een slimme hybride warmtepomp. Hij is compact en maakt weinig geluid, en is daardoor ook ideaal voor rijtjeshuizen.
Vraag offerte aan
Snelle en makkelijke installatie De binnenunit van de Intergas Xtend is compact en past probleemloos in elke woning. Professioneel installeren gebeurt zonder grote verbouwing en vaak al binnen één dag.
Verbeterd energielabelMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.
Hoog rendement

De Intergas Xtend warmtepomp heeft een vermogen van 5kW en werkt efficiënt. Zo bespaar je tot 80% op je gasverbruik.

 

Geschikt voor rijtjeshuizenDe kleine binnenunit is makkelijk te plaatsen en de buitenunit maakt weinig geluid.

Over deze warmtepomp

De Intergas Xtend warmtepomp is compact en maakt weinig geluid. Ideaal voor rijtjeshuizen dus. En je kan tot wel 80% op gas besparen. Je stroomverbruik neemt toe, maar je gasverbruik neemt veel meer af. Hierdoor bespaar je meer aan gas dan dat je extra voor elektriciteit betaalt.
Eneco monteur aan de telefoon

Service & Onderhoud

Koop je een warmtepomp bij ons? Kies dan ook gelijk voor het Eneco KetelComfort® en Warmtepomp - onderhoudsabonnement. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je warmte-installatie energiezuiniger werkt en vermindert kans op storingen. Toch iets aan de hand? Je kunt ons 24/7 bereiken voor storingen aan je warmtepomp of cv-ketel.

Op dit moment is dit onderhoudsabonnement alleen beschikbaar bij de aanschaf van een warmtepomp bij Eneco.