CV-ketel onderhoud in Rotterdam Rijnmond

Woon je in Rotterdam of de regio Rijnmond? In en om onze thuisstad staat Eneco natuurlijk graag voor je klaar voor je cv-ketel onderhoud! Dankzij het KetelComfort onderhoudsabonnement van Eneco kun je 24/7 op ons rekenen om je cv-ketel in topvorm te houden! De KetelCheck t.w.v. € 49,95 krijg je nu van ons cadeau.

De voordelen van KetelComfort

Waarom een Eneco onderhoudscontract voor je ketel?
Je ketel in topconditieEen goed onderhouden ketel werkt zuiniger, efficiënter én gaat langer mee.
Storing? We zijn 24/7 bereikbaarOverdag, ’s nachts of in het weekend: wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bij kleine storingen én grote reparaties.
Je betaalt geen voorrijkostenOf het nu om onderhoud of om een storing gaat: je betaalt geen voorrijkosten.
Maak of verzet je afspraak makkelijk onlineAlles informatie over je onderhoudsabonnement op een plek.

Welk KetelComfort abonnement past het beste bij je?

Kies je voor jaarlijks onderhoud? Dan is Standaard+ een goede keuze. Wil je ook mogelijke materiaalkosten verzekeren? Kies dan voor een Top-abonnement. Dan nemen wij de materiaalkosten bij onderhoud en storingen tot € 250 per jaar voor onze rekening. Kortom: ook in Rotterdam Rijnmond staan we voor je klaar.* KetelComfort Top en Top Plus zijn alleen beschikbaar voor ketels die max. 9 jaar oud zijn.

Standaard

€‎ 11,20 per maand

 

Zeker van goed onderhoud aan je cv-ketel

  • 24/7 bereikbaar bij storing
 • Geen voorrij- en monteurskosten
 • Elke 2 jaar onderhoud

Standaard+

€‎ 16,32 per maand

 Meest gekozen
Verzekerd van jaarlijks onderhoud

  • 24/7 bereikbaar bij storing
 • Geen voorrij- en monteurskosten
 • Jaarlijks onderhoud

Top

€‎ 15,29 per maandVoorbereid op eventuele reparaties

  • 24/7 bereikbaar bij storing
 • Geen voorrij- en monteurskosten
 • Elke 2 jaar onderhoud
 • Materiaalkosten tot € 250 per jaar inbegrepen

Top+

€ 20,41 per maand

 Extra zekerheid: jaarlijks onderhoud en materiaalkosten inbegrepen

  • 24/7 bereikbaar bij storing
 • Geen voorrij- en monteurskosten
 • Jaarlijks onderhoud
 • Materiaalkosten tot € 250 per jaar inbegrepen
Illustratie van een vrouw die een e-mail ontvangt
1

Stap 1

Kies je abonnementBenieuwd welke abonnementen we hebben? Bekijk ons aanbod en kijk welk abonnement het beste bij je past.

Illustratie van een meneer achter de computer
2

Stap 2

Bevestiging per e-mailJe ontvangt direct per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Illustratie van de meter om meterstanden af te lezen
3

Stap 3

Direct verzekerd van hulpIs er iets mis met je ketel? Bekijk dan eerst onze storingenpagina. Veel problemen kun je makkelijk zelf al oplossen. Als het niet lukt, kun je bij storingen 24/7 contact met ons opnemen. Ook als we nog niet langs zijn geweest voor het eerste onderhoud.

Illustratie met de startdatum van je energiecontract
4

Stap 4

Uitnodiging voor eerste onderhoudJe ontvangt uitnodiging per e-mail. We kunnen je nog niet precies vertellen wanneer. Want we plannen het onderhoud aan je ketel als onze monteurs in de buurt zijn. Als dit moment bekend is, zie je in Mijn Eneco wanneer je de uitnodiging kunt verwachten. Goed om te weten: we komen altijd binnen 3 tot 6 maanden langs voor het eerste onderhoud.

Illustratie van vrouw die op haar telefoon haar energie inzichten bekijkt
5

Stap 5

De monteur komt langsTijdens de eerste onderhoudsbeurt start de monteur met de KetelCheck. Dit is inbegrepen in je nieuwe abonnement. Hij bekijkt dan of je ketel goed en veilig werkt. Als er achterstallig onderhoud is, dan repareert de monteur eerst wat niet goed werkt. Hij vertelt je vooraf wat hiervoor de kosten zijn. Is alles in orde? Dan voert hij gelijk de eerste onderhoudsbeurt uit.

Illustratie over persoonlijk advies van Eneco
6

Stap 6

Zeker van een ketel in topconditieJe ontvangt automatisch een uitnodiging als het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt. In de tussentijd iets mis met je ketel? Je kunt ons dag en nacht bereiken. Wij staan voor je klaar.

Onderhoud voorkomt storingen en reparaties

Laat je cv-ketel regelmatig onderhouden. Dat voorkomt veel problemen. Je cv-ketel wordt in de loop van de tijd vuil en materialen slijten gaandeweg. Dat houdt de cv-monteur voor je in de gaten. Door jaarlijkse of tweejaarlijkse controle kan hij op tijd onderdelen vervangen en ergere schade voorkomen.

Regelmatig onderhoud is ook veiliger. De monteur bekijkt bij zijn bezoek hoe je cv-ketel presteert. Je bent daardoor zeker van het beste rendement en je ketel werkt zuiniger. Voor het onderhoud van alle cv-ketels volgen we altijd, dus ook in Rotterdam, de voorschriften van de fabrikant.

Onderdelen in je cv-ketel zijn aan slijtage onderhevig. We laten je graag zien welke storingen en reparaties regelmatig voorkomen en op welke leeftijd van je cv-ketel je deze kunt verwachten.

Leeftijd van je cv-ketel:
 
 • 1-2 jaar: Je cv-ketel is nog heel nieuw. De kans dat er iets mis is, is klein. Als er toch een probleem is, kun je meestal gebruik maken van de garantie die de fabrikant je geeft.
 • 3-4 jaar: Verschillende onderdelen in je cv-ketel kunnen iets mankeren. Deze moeten we dan vervangen of schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan:
  - Ionisatiepennen: deze kunnen vervuilen en verouderen
  - Pakkingen: bij de meeste ketels vervangen we na 3 of 4 jaar een of meerdere pakkingen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de gas en/of branderpakkingen.
 • 5-6 jaar: Je ketel is zeker nog niet oud, maar wat extra aandacht is belangrijk:
  - De automatische ontluchter kan kapotgaan
  - Kleine lekkages kunnen zorgen voor roest aan onderdelen in je ketel
 • 7-8 jaar. Elke ketel is voorzien van een expansievat. Gemiddeld is de levensduur van zo'n vat 7 jaar. Het kan dus goed zijn dat deze nu vervangen moet worden.
 • 9 jaar of ouder: e ketel begint op leeftijd te komen. Dat betekent dat ook de kans op reparaties en storingen toeneemt en daarmee ook de kosten. Vraag zeker de monteur om advies als hij toch bij je op bezoek komt voor onderhoud.
 
Na 15 jaar: je kunt je ketel het beste vervangen. Een oude ketel werkt niet meer zo goed en efficiënt en daardoor gaat je ketel ook meer gas verbruiken. Neem dan zeker contact op met Eneco: we hebben cv-ketels van alle grote merken en adviseren je graag!

Spoedaanvraag zonder zorgen

Zo zorg je zelf ook goed voor je cv-ketel

Ook in Rotterdam Rijnmond zorgen we graag goed voor je cv-ketel. Kies voor het Standaard+ abonnement. Voorrijkosten zitten daar gewoon bij in. Meer zekerheid? Kies dan voor ons Top-abonnement. Dan zijn materiaalkosten bij onderhoud en storingen tot € 250 inbegrepen. Wat je ook kiest: wij staan voor je klaar.Daarnaast werken onze cv-monteurs ook in Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Is je cv-ketel toe aan vervanging? Dan koop of huur je een nieuwe cv-ketel ook bij Eneco.

Met Eneco KetelComfort

Woon je in Rotterdam Rijnmond? Kies dan voor Eneco voor het onderhoud van je cv-ketel. We zorgen er graag voor dat je cv-ketel zo goed en efficiënt mogelijk blijft werken. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook nog eens beter voor het milieu. Onze monteurs werken vaak in Rotterdam Rijnmond dus een afspraak met ze is zo gemaakt! We werken in alle wijken, waaronder Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, Beverwaard, Blijdorp, Charlois, Carnisse, Delfshaven, Rotterdam Centrum, Kralingen, Hillegersberg, Rotterdam West, Crooswijk, Spangen, Delfshaven, Feijenoord, Hoogvliet en Spijkenisse.

Stel je abonnement samen

 • 24/7 bereikbaar bij storingen
 • Voor 15:00 uur gebeld, dezelfde dag nog geholpen
 • Je betaalt geen voorrijkosten

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.