CV-ketel onderhoud in Eindhoven | Eneco

Woon je in Eindhoven en wil je zeker zijn van goed cv-ketel onderhoud? Dankzij het KetelComfort onderhoudsabonnement van Eneco weet je zeker dat gecertificeerde vakmensen je cv-ketel goed onderhouden. En natuurlijk staan we 24/7 voor je klaar als er toch een keer een storing is. Sluit je nu een KetelComfort abonnement af, dan doen we je de entreebeurt (KetelCheck) t.w.v. € 49,95 cadeau.
Vrouwelijke monteur met tablet

Waarom een Eneco onderhoudscontract voor je ketel?

Je ketel in topconditieEen goed onderhouden ketel werkt zuiniger, efficiënter én gaat langer mee.
Storing? We zijn 24/7 bereikbaar

Overdag, ’s nachts of in het weekend: wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Bij kleine storingen én grote reparaties

Je betaalt geen voorrijkosten

Of het nu om onderhoud of om een storing gaat: je betaalt geen voorrijkosten.

Maak of verzet je afspraak makkelijk online

Alles informatie over je onderhoudsabonnement op een plek.

Vier KetelComfort abonnementen om uit te kiezen

Heb je de voorkeur voor jaarlijks onderhoud? Dan zijn de + abonnementen de beste keuze. Onze monteur komt dan elk jaar je cv-ketel onderhouden. Wil je ook mogelijke materiaalkosten verzekeren? Kies dan voor een Top-abonnement*. De materiaalkosten bij onderhoud en storingen tot € 250 per jaar zijn dan voor onze rekening.* KetelComfort Top en Top Plus zijn alleen beschikbaar voor ketels die max. 9 jaar oud zijn.

Standaard

€ 11,20 per maandZeker van goed onderhoud aan je cv-ketel • 24/7 bereikbaar bij storing
 • Geen voorrij- en monteurskosten
 • Elke 2 jaar onderhoud

Standaard+

€ 16,32 per maandMeest gekozen


Verzekerd van jaarlijks onderhoud • 24/7 bereikbaar bij storing
 • Geen voorrij- en monteurskosten
 • Jaarlijks onderhoud

Top

€ 15,29 per maandVoorbereid op eventuele reparaties • 24/7 bereikbaar bij storing
 • Geen voorrij- en monteurskosten
 • Elke 2 jaar onderhoud
 • Materiaalkosten tot € 250 per jaar inbegrepen

Top+

€ 20,41 per maandExtra zekerheid: jaarlijks onderhoud en materiaalkosten inbegrepen • 24/7 bereikbaar bij storing
 • Geen voorrij- en monteurskosten
 • Jaarlijks onderhoud
 • Materiaalkosten tot € 250 per jaar inbegrepen

Zo werkt het

Illustratie van een vrouw die een e-mail ontvangt
1

Stap 1

Kies je abonnementBenieuwd welke abonnementen we hebben? Bekijk ons aanbod en kijk welk abonnement het beste bij je past.

Illustratie van een meneer achter de computer
2

Stap 2

Bevestiging per e-mailJe ontvangt direct per e-mail een bevestiging van je bestelling.

Illustratie van de meter om meterstanden af te lezen
3

Stap 3

Direct verzekerd van hulpIs er iets mis met je ketel? Bekijk dan eerst onze storingenpagina. Veel problemen kun je makkelijk zelf al oplossen. Als het niet lukt, kun je bij storingen 24/7 contact met ons opnemen. Ook als we nog niet langs zijn geweest voor het eerste onderhoud.

Illustratie met de startdatum van je energiecontract
4

Stap 4

Uitnodiging voor eerste onderhoudJe ontvangt uitnodiging per e-mail. We kunnen je nog niet precies vertellen wanneer. Want we plannen het onderhoud aan je ketel als onze monteurs in de buurt zijn. Als dit moment bekend is, zie je in Mijn Eneco wanneer je de uitnodiging kunt verwachten. Goed om te weten: we komen altijd binnen 3 tot 6 maanden langs voor het eerste onderhoud.

Illustratie van vrouw die op haar telefoon haar energie inzichten bekijkt
5

Stap 5

De monteur komt langsTijdens de eerste onderhoudsbeurt start de monteur met de KetelCheck. Dit is inbegrepen in je nieuwe abonnement. Hij bekijkt dan of je ketel goed en veilig werkt. Als er achterstallig onderhoud is, dan repareert de monteur eerst wat niet goed werkt. Hij vertelt je vooraf wat hiervoor de kosten zijn. Is alles in orde? Dan voert hij gelijk de eerste onderhoudsbeurt uit.

Illustratie over persoonlijk advies van Eneco
6

Stap 6

Zeker van een ketel in topconditieJe ontvangt automatisch een uitnodiging als het tijd is voor de volgende onderhoudsbeurt. In de tussentijd iets mis met je ketel? Je kunt ons dag en nacht bereiken. Wij staan voor je klaar.

Onderhoud voorkomt storingen en reparaties

Laat je cv-ketel regelmatig onderhouden door een van onze gecertificeerde cv-monteurs uit Eindhoven. Want door diens zorgen heb je een kleine kans op storingen of kapotte onderdelen. De monteur komt immers elk jaar of elke twee jaar kijken en vervangt dan op tijd onderdelen die kapot dreigen te gaan. Zo ben je een stuk zekerder van een goed werkende ketel.

Een goed onderhouden cv-ketel is ook veiliger. Doordat de monteur precies weet waar hij op moet letten en de voorschriften van de fabrikant kent, vervangt hij op tijd onderdelen die versleten zijn. En vergeet niet: een goed onderhouden cv-ketel werkt ook efficiënter. En dat is goed voor je portemonnee en voor het milieu.
 
Leeftijd van je cv-ketel:
 
 • 1-2 jaar: Je ketel is nog nieuw. Als er al iets kapot gaat, heb je vaak nog garantie op je ketel van de fabriek.
 • 3-4 jaar: Na een paar jaar beginnen de pakkingen te verslijten. Rond deze tijd vervangen we de eerste pakkingen in de ketel. Ook de ionisatiepennen zijn dan soms versleten of vies geworden door het gebruik. De monteur let hier ook op.
 • 5-6 jaar: Vijf of zes jaar is niet oud voor je ketel. Toch is een beetje extra aandacht wel gewenst. Zo kunnen er kleine lekkages ontstaan in je ketel die op andere plekken roest veroorzaken. De monteur zal daar goed op letten. Hij heeft ook extra aandacht voor de automatische ontluchter.
 • 7-8 jaar. Een cv-ketel kan niet zonder een expansievat. Die gaan niet zo lang mee als de ketel zelf: meestal een jaar of zeven. Daarom kijkt de monteur nu of het expansievat vernieuwd moet worden.
 • 9 jaar of ouder: Je ketel geraakt wat ouder en de kans wordt groter dat er iets aan mankeert. De monteur laat je dat natuurlijk weten tijdens zijn bezoek.

 

 

 

Na 15 jaar: Vijftien jaar is wel oud voor een cv-ketel. Daarom is het beter om naar een nieuwe uit te kijken. Een nieuwe ketel werkt ook efficiënter en verbruikt dus minder. Je kunt bij Eneco ketels kopen en huren van alle grote merken en de monteur vertelt je er graag meer over tijdens zijn bezoek.
Spoedaanvraag zonder zorgen

Onze monteurs staan voor je klaar

Jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud? Materiaalkosten tot 250 euro per jaar meeverzekerd? Kies het abonnement voor cv-onderhoud dat het beste past bij je wensen. Dan ben je zeker van goed onderhoud door een vakbekwame monteur. Ook in de regio Eindhoven.

Daarnaast werken onze cv-monteurs ook in Rotterdam Rijnmond, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Is je cv-ketel toe aan vervanging? Dan koop of huur je een nieuwe cv-ketel ook bij Eneco. 

Stel je abonnement samen

Ook in Eindhoven vind je de gecertificeerde monteurs van Eneco. We onderhouden elke dag cv-ketels en weten er alles van. Kies dus voor Eneco KetelComfort! En belangrijk: een goed onderhouden cv-ketel werkt efficiënter en dat is goed voor portemonnee en milieu. We werken in alle wijken van Eindhoven en ook in de omliggende steden, zoals Tilburg, Best, Veldhoven, Geldrop, Son, Helmond en Valkenswaard.

 

Stel je abonnement samen

 • 24/7 bereikbaar bij storingen
 • Voor 15:00 uur gebeld, dezelfde dag nog geholpen
 • Je betaalt geen voorrijkosten

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice