Je nieuwe cv-ketel en warmtepomp

Vanaf 2026 is een hybride warmtepomp mogelijk verplicht bij de vervanging van je cv-ketel. We zijn ambitieus als het gaat om het klimaat, en streven ernaar in 2035 klimaatneutraal te zijn. Met een hybride warmtepomp kan je tot wel 70% gas besparen. Samen sneller klimaatneutraal? We doen het nu.Benieuwd hoe een cv-ketel samen met een hybride warmtepomp in jouw situatie werkt? Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies voor jouw woning.

Monteur naast cv ketel

Heb je nu een cv-ketel nodig?

Dat kan. Neem contact met ons op via 088 - 8 955 144. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 16.00.

 Let op: we installeren niet in Zeeland of op de Waddeneilanden. We nemen in deze gebieden helaas geen aanvragen in behandeling.

Eneco monteur met tablet voor een paarse achtergrond
One Planet

Voorbereid op een duurzame toekomst

Met een nieuwe cv-ketel en hybride warmtepomp zet je een goede stap richting een duurzamere toekomst. Minder gasverbruik in Nederland is erg belangrijk voor de klimaatdoelen van ons land. Huiseigenaren zijn mogelijk verplicht om vanaf 2026 bij vervanging van de cv-ketel over te stappen op een hybride warmtepomp. Of een ander duurzaam alternaties, zoals aansluiting op het warmtenet. Het is slim om hier alvast rekening mee te houden.

 

Thuis energie besparen?

Doe dan de check. Vul je postcode in en ontvang direct advies en tips om je huis te verbeteren en energie te besparen.

Vader, moeder en drie kinderen kijken naar elkaar