vrouw met tablet legt uit aan een man

Meld je huurapparaat aan

Ben je verhuisd naar een huurhuis waar een huurapparaat van Eneco staat? Vergeet dan niet om het huurapparaat aan te melden. Een aangemeld huurapparaat wordt door Eneco onderhouden. 
Eneco monteur met duim omhoog

Je hebt een huurapparaat van Eneco

Hangt er een boiler, geiser, cv-ketel of een ander verwarmingsapparaat van Eneco in je nieuwe woning? Vergeet dan niet een huurcontract bij ons af te sluiten. Zo'n apparaat zorgt namelijk voor je verwarming of warm water uit de kraan. En wij zorgen ervoor dat het apparaat altijd goed werkt. Ook als er iets mis is. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Je zit er altijd warmpjes bij

Met een huurapparaat van Eneco ben je zeker van een goed, veilig en efficiënt werkend apparaat. Wij zorgen er namelijk voor dat het apparaat goed onderhouden wordt. Heb je een storing? Dan zijn we dag en nacht bereikbaar om je te helpen. En als het apparaat niet te repareren is, vervangen we het kosteloos door een vergelijkbaar apparaat. Dat hoort gewoon bij je huurcontract.
Een vrouw zit ontspannen tegen de verwarming

We adviseren je graag

Ben je op zoek naar een andere warmte-oplossing? Wij adviseren je graag. Je kunt voorlopig je huidige apparaat huren en op je gemak andere oplossingen bekijken. Heb je al iets nieuws? We maken graag een afspraak om ons apparaat op te halen. Neem contact met ons op om jouw situatie te bespreken. Bel naar 088 – 8 955 000 (je betaalt je gebruikelijke belkosten) op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur.

Een huurapparaat van Eneco. De warmtebron van je huis.

  • Nooit onverwachte kosten voor onderdelen, arbeidskosten of voorrijkosten
  • Altijd een werkend apparaat
  • Per maand opzegbaar

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice