Verbeter je huis en bespaar energie

Of je nu een huis huurt of een koophuis hebt, groots wilt investeren of liever kleine aanpassingen doet: je huis verduurzamen kan altijd. Maar waar begin je? Met bespaartips, klantverhalen en persoonlijk advies helpen we je op weg.
Tips en advies energie besparen | Eneco

Persoonlijk advies voor jouw adres?

Wat is er mogelijk voor jouw huis? Vul je postcode in en ontvang direct persoonlijk advies voor jouw adres. Met handig overzicht van de kosten en besparingen.

Top 6 bespaartips

Onze beste tips om energie te besparen op een rij. Of je nu direct wilt besparen of wilt investeren in je huis op de lange termijn, er zit voor iedereen wel iets bij.

Inspiratie van anderen

StukjeZon | Eneco

Geen eigen dak, toch zonne-energie

Zonne-energie leek geen optie voor Jan omdat hij in een appartement woont. Met Eneco StukjeZon® kon het toch! Benieuwd hoe?
Renata bespaart met de app | Eneco

'Ik had geen idee dat ik zoveel energie gebruikte'

Renata ontdekte samen met energiecoach Kevin de energieslurpers in haar huis. Met wat slimme tips bespaart ze nu iedere maand.
Isolatie | Eneco

Minder kou en meer comfort dankzij nieuwe isolatie

Koude knieën en toch bijbetalen op de energierekening. Met vloer- en spouwmuurisolatie loste Edo dit probleem vakkundig op.

Deze winter algas besparen

Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel. Zo kun je tot 70% besparen op gas. Benieuwd of een hybride warmtepomp ook geschikt is voor jouw woning?

Een monteur van Eneco staat naast een warmtepomp.

Meer inspiratie?

Meer lezen over ervaringen van anderen? Of inspiratie opdoen over hoe je thuis energie kunt besparen?  
Bekijk meer bespaartips van Eneco.