Mitsubishi unit

Mitsubishi Ecodan 6 kW

De Mitsubishi Ecodan is een slimme en toekomstbestendige hybride warmtepomp. Hij bespaart direct op gas en is bij Eneco uit voorraad leverbaar. 
Vraag offerte aan
Snelle en makkelijke installatie De Mitsubishi Ecodan is zonder grote verbouwing, meestal al binnen twee dagen professioneel geïnstalleerd.
Verbeterd energielabelMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.
Hoog rendementDeze warmtepomp heeft een relatief hoge 'Coefficient of Performance' (COP). Zo bespaar je flink op je gasverbruik.
All electric readyDe Mitsubishi Ecodan kan je woning in de toekomst mogelijk geheel elektrisch verwarmen. Dit is afhankelijk van het warmteverlies van de woning.

Over deze warmtepomp

De Mitsubishi Ecodan is een slimme en toekomstbestendige hybride warmtepomp. Hij bespaart direct op gas en is bij Eneco uit voorraad leverbaar. Ideaal toch?
Eneco monteur aan de telefoon

Service & Onderhoud

Koop je een warmtepomp bij ons? Kies dan ook gelijk voor het Eneco KetelComfort® en Warmtepomp onderhoudsabonnement. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je warmte-installatie energiezuiniger werkt en vermindert kans op storingen. Toch iets aan de hand? Je kunt ons 24/7 bereiken voor storingen aan je warmtepomp of cv-ketel.

Op dit moment is dit onderhoudsabonnement alleen beschikbaar bij de aanschaf van een warmtepomp bij Eneco.