Remeha Elga Ace 4 kW

Remeha Elga Ace 4 kW

De Remeha Elga Ace is een slimme hybride warmtepomp. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is daarom geschikt voor de meeste woningen.
Vraag offerte aan
Snelle en makkelijke installatie De binnenunit van de Elga Ace warmtepomp is compact en past probleemloos in elke woning. Professioneel installeren gebeurt zonder grote verbouwing en vaak al binnen één dag.
Verbeterd energielabelMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.
Hoog rendement

De Elga Ace warmtepomp verwarmt je woning superslim. Is het buiten 4 graden of kouder? Alleen dan schakelt hij over op de cv-ketel. Zo kiest het systeem de meest zuinige oplossing, en is zowel comfort als besparing mogelijk.

 

Compact en stilDe buitenunit van de Remeha Elga Ace produceert een gemiddeld geluid vergelijkbaar met een koelkast of vaatwasser.

Over deze warmtepomp

De Remeha Elga Ace is een slimme hybride warmtepomp. Hij werkt met bijna alle cv-ketels samen en is daarom geschikt voor de meeste woningen.
Eneco monteur aan de telefoon

Service & Onderhoud

Koop je een warmtepomp bij ons? Kies dan ook gelijk voor het Eneco KetelComfort® en Warmtepomp - onderhoudsabonnement. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je warmte-installatie energiezuiniger werkt en vermindert kans op storingen. Toch iets aan de hand? Je kunt ons 24/7 bereiken voor storingen aan je warmtepomp of cv-ketel.

Op dit moment is dit onderhoudsabonnement alleen beschikbaar bij de aanschaf van een warmtepomp bij Eneco.