Valliant buitenunit

Vaillant AroTHERM plus warmtepomp

Met de Vaillant aroTHERM plus lucht/water-warmtepomp verwarm je, samen met je cv-ketel, je woning stil en efficiënt.
Vraag offerte aan
Efficiënte oplossingMet de Vaillant aroTHERM warmtepomp bespaar je tot 80% op je gasverbruik. Goed voor het klimaat!
Snelle en makkelijke installatieDe Vaillant aroTHERM is zonder grote verbouwing, meestal al binnen twee dagen professioneel geïnstalleerd.
Hoog rendementDe Vaillant aroTHERM (7kW) heeft een relatief hoge 'Coefficient of Performance' (COP) van maximaal 4.8. Dat geeft een mooie besparing.
Hoge aanvoertemparatuurDe Vaillant levert een hoge aanvoertemperatuur. Dat maakt deze warmtepomp ook geschikt voor (oudere) huizen met (traditionele) radiatoren.

Over deze warmtepomp

Met de Vaillant aroTHERM plus lucht/water- warmtepomp verwarm je, samen met je cv-ketel, je woning stil en efficiënt. In deze monobloc uitvoering bevinden alle onderdelen van de warmtepomp zich in de buitenunit. Binnen komt een buffervat te staan en hangen we een kleine regelunit naast je cv-ketel.Let op: we installeren deze warmtepomp alleen in Zuid-Holland en Utrecht. En in delen van Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In andere gebieden kunnen we deze warmtepomp helaas niet installeren.

Eneco monteur aan de telefoon

Service & Onderhoud

Koop je een warmtepomp bij ons? Kies dan ook gelijk voor het Eneco KetelComfort® en Warmtepomp onderhoudsabonnement. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je warmte-installatie energiezuiniger werkt en vermindert kans op storingen. Toch iets aan de hand? Je kunt ons 24/7 bereiken voor storingen aan je warmtepomp of cv-ketel.

Op dit moment is dit onderhoudsabonnement alleen beschikbaar bij de aanschaf van een warmtepomp bij Eneco.