Daikin units

Daikin Intergas Altherma R

De Daikin-Intergas warmtepomp is de natuurlijke combinatie voor duurzamer. Deze cv-ketel én warmtepomp in één, is een krachtige totaaloplossing.
Vraag offerte aan
Vervangt je cv-ketelDe Daikin-Intergas warmtepomp is een krachtige totaaloplossing en ideaal voor vervanging van oude cv-ketels.
Snelle en makkelijke installatieDe Daikin-Intergas is zonder grote verbouwing, meestal al binnen twee dagen professioneel geïnstalleerd.
Compact ontwerpHet compacte ontwerp van deze hybride warmtepomp vereist een minimale installatieruimte en werkt perfect met bestaande leidingen en radiatoren.
Hoog rendementDeze warmtepomp heeft een relatief hoge 'Coefficient of Performance' (COP) en verwarmt je woning op duurzamere wijze. Zo bespaar je flink op je gasverbruik.

Over deze warmtepomp

De Daikin-Intergas warmtepomp is de natuurlijke combinatie voor duurzaam verwarmen. Met deze cv-ketel én warmtepomp in één, haal je een krachtige totaaloplossing in huis.
Eneco monteur aan de telefoon

Service & Onderhoud

Koop je een warmtepomp bij ons? Kies dan ook gelijk voor het Eneco KetelComfort® en Warmtepomp onderhoudsabonnement. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je warmte-installatie energiezuiniger werkt en vermindert kans op storingen. Toch iets aan de hand? Je kunt ons 24/7 bereiken voor storingen aan je warmtepomp of cv-ketel.

Op dit moment is dit onderhoudsabonnement alleen beschikbaar bij de aanschaf van een warmtepomp bij Eneco.