Mitsubishi Ecodan warmtepomp

De Mitsubishi Ecodan is een slimme en toekomstbestendige hybride warmtepomp. Hij bespaart direct op gas en is bij Eneco uit voorraad leverbaar. Ideaal toch? Benieuwd of de Mitsubishi warmtepomp iets voor je is? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
Productfoto Mitsubishi Ecodan warmtepomp

De voordelen van de Mitsubishi Ecodan warmtepomp

Direct flink op gas besparen dat kan met de Mitsubishi Ecodan. Je verlaagt direct je gasrekening en bent ook goed bezig voor het milieu. Win-win!
Snelle en makkelijke installatieDe Mitsubishi Ecodan kunnen we zonder grote verbouwing, vaak al binnen twee dagen, professioneel bij je installeren.
Hogere woningwaardeMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. Je huis stijgt ervan in waarde.
Hoog rendementDeze warmtepomp heeft een relatief hoge COP (Coëfficient of Performance). Zo bespaar je flink op je gasverbruik.
All electric readyDe Mitsubishi Ecodan kan je woning in de toekomst mogelijk geheel elektrisch verwarmen. Dit is afhankelijk van het warmteverlies van de woning.

Zo werkt de Mitsubishi Ecodan warmtepomp

De Mitsubishi Ecodan is een luchtwater warmtepomp. Hij haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt die om je woning te verwarmen. Super slim.

Ook financieel zit je goed. Dankzij de hoge subsidie van € 2.850 en de zuinige werking van de Mitsubishi verdien je de investering snel terug. Bekijk alle specificaties van de Mitsubishi Ecodan warmtepomp.
Monteurs op weg naar een huis

Al onze warmtepompen

Vind je het moeilijk om te bepalen welke warmtepomp je moet kiezen? We helpen je graag met meer informatie. Bekijk al onze warmtepompen, de verschillen, prijzen en specificaties.

Remeha Elga Ace

Met deze slimme, compacte hybride warmtepomp bespaar je tot 70% gas. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is geschikt voor de meeste woningen.

Vaillant aroTHERM plus

Met de Vaillant aroTHERM plus verwarm je samen met je cv-ketel, je woning stil en efficiënt. Met de Vaillant kan je tot 80% gas besparen. 

Daikin - Intergas

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Deze cv-ketel én warmtepomp in één, is een krachtige totaaloplossing.

In drie stappen de Mitsubishi Ecodan in huis

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over de Mitsubishi Ecodan warmtepomp? Vraag dan de warmtepompcheck of een offerte aan. Zo weet je direct of deze warmtepomp de beste optie is voor je woning en hoeveel je ermee kan besparen. Onze expert helpt je graag verder. Oók als je geen energiecontract bij Eneco hebt.

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Hulp bij subsidieaanvraag

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice