Daikin-Intergas warmtepomp

De Daikin-Intergas warmtepomp is de natuurlijke combinatie voor duurzaam verwarmen. Deze cv-ketel én warmtepomp in één, is een krachtige totaaloplossing. Benieuwd of de Daikin warmtepomp iets voor je is?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Daikin warmtepomp

De voordelen van de Daikin-Intergas warmtepomp

De krachtige totaaloplossing waarmee je direct op gas bespaart. Goed geregeld!
Snelle en makkelijke installatieDe Daikin-Intergas kunnen we zonder grote verbouwing, vaak al binnen twee dagen professioneel bij je installeren.
Verbeterd energielabelMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.
Hoog rendement

De Daikin Intergas heeft een relatief hoge COP (Coefficient of Performance). Zo bespaar je tot 70% op je gasverbruik.

Krachtige totaaloplossingDe Daikin-Intergas warmtepomp en cv-ketel in één is ideaal voor vervanging van oude cv-ketels.

Zo werkt de Daikin-Intergas warmtepomp

De Daikin-Intergas is een lucht-water warmtepomp. Die heet zo omdat hij buitenlucht gebruikt om water mee te verwarmen. Via de buitenunit haalt de pomp warmte uit de buitenlucht. Deze warmte wordt vervolgens doorgegeven aan de binnenunit die de warmte gebruikt om water op te warmen. Dat warme water gaat naar je radiatoren of vloerverwarming en warmt zo je woning op. 

De binnenunit bestaat uit een cv-ketel én een warmtepomp. Dat bespaart ruimte. Bekijk alle specificaties van de Daikin-Intergas.

 

Twee monteurs lopen samen naar een voordeur

Al onze warmtepompen

Vind je het moeilijk om te bepalen welke warmtepomp je moet kiezen? We helpen je graag met meer informatie. Bekijk al onze warmtepompen, de verschillen, prijzen en specificaties.
Remeha Elga Ace warmtepomp

Remeha Elga Ace

Met deze slimme, compacte hybride warmtepomp bespaar je tot 70% gas. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is geschikt voor de meeste woningen.
Intergas Xtend warmtepomp

Intergas Xtend warmtepomp

De Intergas Xtend warmtepomp is ideaal voor rijtjeshuizen. De kleine binnenunit is makkelijk te plaatsen en de buitenunit maakt weinig geluid.
buitenunit van de Vaillant warmtepomp

Vaillant aroTHERM plus

Met de Vaillant aroTHERM plus verwarm je samen met je cv-ketel, je woning stiller en efficiënter. Met de Vaillant kan je tot 80% gas besparen. 

In drie stappen de Daikin-Intergas in huis

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over de Daikin-Intergas warmtepomp? Vraag dan een adviesgesprek aan. Zo weet je direct of deze warmtepomp de beste optie is voor je woning en hoeveel je ermee kan besparen. Onze expert helpt je graag verder. Ook als je geen energiecontract bij Eneco hebt.

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Hulp bij subsidieaanvraag en advies over financiering

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice