Breid je Toon uit

Stekker Toon

Toon Slimme Stekkers

Koppel elektrische apparaten aan Toon met Slimme Stekkers. Je kunt per apparaat zien wat het verbruikt en zet apparaten op afstand aan en uit. Via Toon zelf, of op afstand via de gratis apps.

Meer over Slimme Stekkers

Philips Hue sfeerverlichting

Je kunt Philips Hue lampen via Toon bedienen. Een primeur, want Toon is de eerste thermostaat in Nederland waarmee je je persoonlijke lichtvoorkeuren kunt instellen en bedienen. Dit kan via Toon aan de muur, de centrale plek in de huiskamer. Of op afstand via de gratis apps.

Meer over Philips Hue

Toon smartphone app

Bedien Toon op afstand via de app voor smartphone. Je hebt hiermee inzicht in je actuele energieverbruik en je bedient je thermostaat en gekoppelde apparaten of verlichting op afstand. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

   

Toon op tablet

Toon tablet app

Toon vanaf je tablet bedienen? Ook dát kan! Je krijgt met de tablet app nóg gedetailleerder inzicht en je wordt gecoacht op minder sluipverbruik. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

   


Rookmelder op Toon®

Je kunt Toon koppelen aan een slimme designrookmelder. Dankzij een alert op je smartphone weet je altijd en overal wanneer er rook in huis is. Dat is wel zo’n veilig idee.

BESTEL


De uitbreiding Zon op Toon®

Toon is de eerste slimme thermostaat die je energieverbruik koppelt aan de energie die je opwekt met je zonnepanelen. Met Zon op Toon zie je real-time wat de zon je oplevert in kWh én in euro’s, door de directe koppeling met je energiecontract. En dat allemaal in één overzichtelijke weergave op Toon. Of op afstand via de Toon-apps voor smartphone en tablet. Als dát geen reden is om opgewekt te zijn…

Let op: Zon op Toon werkt alleen in combinatie met een energiecontract van Eneco.

Meer info

Liever samen je vraag oplossen?

Eneco Phone

Bel met

088 - 8 955 955
(je betaalt je gebruikelijke belkosten)

Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur

Eneco textbox

Vind je antwoord op ons forum en social media

Op het Eneco Forum kun je je vraag eenvoudig voorleggen aan andere klanten en antwoorden lezen op eerdere vragen. Ook is Eneco bereikbaar via Twitter en Facebook, op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Op het forum en social media helpen we elkaar.

Naar het Forum