Toon® & Philips Hue

Met Philips Hue en Toon® wordt je huis een stukje slimmer. Met de Toon App op je smartphone of tablet bedien je namelijk de Philips Hue-lampen. We leggen je stap voor stap uit hoe je de lampen koppelt aan Toon en hoe je ze gebruikt.

Philips Hue-lampen koppelen aan Toon®

De Philips Hue-lampen koppel je aan Toon® met de Hue bridge. Koop je een starterspakket met Philips Hue-lampen? Dan zit de bridge daar ook bij. De Hue bridge is wel onmisbaar, want hij werkt als een brug tussen de lampen, het internet én je Toon. Je koppelt ze door op Toon te kiezen voor Menu > Bedien opties > Bridge. Vervolgens volg je de instructies op het beeldscherm van Toon.

Philips Hue-lampen gebruiken

Lampen gekoppeld aan Toon? Check! Zo zet je ze aan: ga op Toon naar Menu > Bedien opties. Je kunt ook het bedienpaneel uitschuiven vanaf het startscherm. Je klikt dan op het icoontje aan de linkerkant van het scherm. In de Toon App kun je ook het bedienpaneel onderin het scherm aanklikken. Zo kun je ook je lampen aan- of uitzetten.

Scenes instellen

Je kunt met je Philips Hue-lampen ook scenes instellen. Zo heb je voor elke sfeer gepast licht. Je stelt de scenes zo in:

  • Stel de kleuren voor de lamp(en) in via de Philips Hue app.
  • Selecteer de scene op Toon door te drukken op Menu > Bedien opties > Scenes.
  • Selecteer nu een scene. Als het goed is, verandert de kleur of sterkte van je lampen nu!
  • Werkt het niet? Of kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Phillips.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice