Een goed energielabel zorgt ervoor dat je huis meer waard is en sneller verkocht wordt.

In 5 stappen een hybride warmtepomp

Wil je je huis verduurzamen? Maar dan het liefste zo makkelijk mogelijk? Overweeg dan een hybride warmtepomp. Zo bespaar je op je gasverbruik en verminder je je CO₂-uitstoot. Interesse? Zet dan deze 5 stappen.

Stap 1: Vraag een gratis adviesgesprek aan

Elke duurzame stap begint met goed advies. In een gratis telefonisch adviesgesprek bespreek je de mogelijkheden voor jouw huis. Op onze informatiepagina vind je al veel informatie over de hybride warmtepompen. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Je vraagt eenvoudig een gesprek aan via dit formulier of bel ons op 088 - 244 0880.

Stap 2: Het adviesgesprek

Nadat je het formulier invult, bellen we je voor een adviesgesprek. In dit adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden voor jouw huis. In een half uur weet je waar je aan toe bent, zonder verplichtingen. Met speciale software checkt de expert of je huis geschikt is voor een hybride warmtepomp. Je krijgt antwoord op al je vragen en ziet complete berekeningen over je investering en terugverdientijd. Je krijgt tot slot een vrijblijvende offerte.
Man met smartphone in hand op roze achtergrond

Een adviesgesprek, is dat wel iets voor mij?

Ontdek de voordelen van een adviesgesprek. Ook handig: lees eerst onze tips. Zo haal je het meeste uit jouw gesprek!

Stap 3: Bestudeer de offerte

De offerte ontvang je per mail. Bestudeer deze goed. Tevreden? Handtekening eronder, versturen, en de hybride warmtepomp komt er aan. Schrik je van de prijs op de offerte? Je huis verduurzamen is een investering. Maar bedenk wel dat je energierekening meteen omlaag gaat. En dat er financiële regelingen zijn om je te helpen. Onze experts denken graag met je mee.

Stap 4: Bezoekje van de installateur

Voordat de installateur de hybride warmtepomp bij je gaat installeren, komt hij of zij eerst langs om vooraf alles te controleren en de installatie door te nemen. Door deze zogenoemde schouw weet je zeker dat er tijdens de installatie geen verrassingen zijn.

Stap 5: Installatie van de hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp wordt binnen één dag geplaatst door vakkundige installateurs. Bij de Eneco WarmteWinner® hoeft alleen een binnenunit geïnstalleerd te worden. Bij de Remeha Elga Ace wordt ook een buitenunit geïnstalleerd. Als de installatie voltooid is, werkt je warmtepomp direct. Zodra de verwarming aangaat, begin je gelijk met besparen.
Stap over naar een hybride warmtepomp

Interesse in een hybride warmtepomp?

Eneco adviseert je over de mogelijkheden in jouw huis.

Lees meer over hybride warmtepompen

Verwarm je huis duurzaam met Eneco WarmteWinner®

Een hybride warmtepomp: zo werkt het!

Verwarm je woning duurzamer
José en Erik van de Pas gaan vanuit financieel oogpunt voor een hybride warmtepomp.

Een warmtepomp: winst voor milieu én de portemonnee

Bekijk het verhaal van José en Erik van de Pas
Warmtepomp eigenaar Jan Hoorn staat glimlachend naast de buitenunit van zijn hybride warmtepomp.

Warmlopen voor een warmtepomp

Verwarm je woning duurzamer