Het adviesgesprek

Elke duurzame stap begint met goed advies. In een gratis telefonisch adviesgesprek bespreek je de mogelijkheden voor jouw huis. In een half uur weet je waar je aan toe bent, zonder verplichtingen.

Een overzicht van al je keuzes

Heb jij net als duizenden andere Nederlanders interesse in een duurzamer huis en een lagere energierekening? En denk je aan zonnepanelen of een warmtepomp? De installatie hiervan is maatwerk. Er zijn veel mogelijkheden en het aanbod groot. Een goede keuze maken kan dan best lastig zijn. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat informeren over de mogelijkheden en de gevolgen van bepaalde keuzes. Dit kan tijdens een telefonisch adviesgesprek.
Man in een hangmat
Complete informatieOp iedere vraag een passend antwoord.
Advies op maatOver het product en de installatie.
Vrijblijvende offerteInclusief kosten en besparingen.

Bereid je vast voor

Het adviesgesprek is telefonisch en duurt meestal een half uurtje. Hoe lang het precies duurt, bepaal je zelf en is afhankelijk van de vragen die je hebt. Weet je al precies wat je wil? Dan hebben we alleen wat gegevens van je nodig om een vrijblijvende offerte voor je te maken. Die ontvang je dan binnen een paar dagen.

Weet je het nog niet precies dan nemen we de mogelijkheden met je door. We maken een woningscan, waarbij we aan de hand van een aantal vragen jouw woonsituatie in kaart brengen. Met hoeveel mensen je in huis woont bijvoorbeeld en wat je huidige energieverbruik is. En er is natuurlijk ook ruimte voor jouw vragen. Daarna kijken we samen naar de mogelijkheden in jouw huis. Na afloop kunnen we je een brochure opsturen met alle mogelijkheden. En ben je geïnteresseerd in een offerte, dan kan dat natuurlijk ook.

Tips voor een goed adviesgesprek

Een adviesgesprek draait vooral om jou en je wensen. Je hebt geen technische kennis nodig. Om je op weg te helpen hebben we een aantal tips verzameld.

Vraag een adviesgesprek aan

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan nu een gratis, telefonisch gesprek aan en krijg een advies op maat.

De voordelen van een adviesgesprek

  • Op iedere vraag een passend antwoord
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice