Intergas Xtend warmtepomp

De Intergas Xtend is een slimme hybride warmtepomp. Hij is compact en maakt weinig geluid, en is daardoor ook ideaal voor rijtjeshuizen. Benieuwd of de Intergas Xtend iets voor je is? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Intergas Xtend warmtepomp

De voordelen van de Intergas Xtend warmtepomp

De compacte warmtepomp waarmee je direct gas bespaart. Goed geregeld!
Snelle en makkelijke installatieDe Intergas Xtend warmtepomp is compact en kunnen we zonder grote verbouwing, vaak al binnen één dag installeren.
Verbeterd energielabelMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.
Hoog rendementDe Intergas Xtend heeft een vermogen van 5kW en werkt efficiënt. Zo bespaar je tot 80% op je gasverbruik.
Geschikt voor rijtjeshuizenDe kleine binnenunit is makkelijk te plaatsen. De buitenunit maakt weinig geluid. Die kan tot op 1,5 meter van de erfgrens geplaatst worden.

Zo werkt de Intergas Xtend warmtepomp

De Intergas Xtend is een lucht-water warmtepomp. Hij haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt die om je woning te verwarmen.

De Xtend maakt slim gebruik van de warmte. De cv-ketel slaat alleen aan om je kraanwater te verwarmen. En ondersteunt je warmtepomp als het buiten 4 graden of kouder is. Heel handig.Met deze warmtepomp kan je tot 80% op gasverbruik besparen. Je stroomverbruik neemt toe, maar je gasverbruik neemt veel meer af. Hierdoor bespaar je meer aan gas dan dat je extra voor elektriciteit betaalt.

Twee monteurs lopen samen naar een voordeur

Al onze warmtepompen

Vind je het moeilijk om te bepalen welke warmtepomp je moet kiezen? We helpen je graag met meer informatie over het keuzeproces. Bekijk al onze warmtepompen, de verschillen, prijzen en specificaties.
Remeha Elga Ace warmtepomp

Remeha Elga Ace

Met deze slimme, compacte hybride warmtepomp bespaar je tot 70% gas. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is geschikt voor de meeste woningen.
Daikin-Intergas warmtepomp

Daikin - Intergas

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Deze cv-ketel en warmtepomp in één is een krachtige totaaloplossing.
buitenunit van de Vaillant warmtepomp

Vaillant aroTherm plus

De Vaillant aroTHERM plus verwarmt je woning, samen met je cv-ketel, stil en efficiënt.

In drie stappen de Intergas Xtend warmtepomp in huis

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over de Intergas Xtend warmtepomp? Vraag dan een adviesgesprek aan. Zo weet je direct of deze warmtepomp de beste optie is voor je woning en hoeveel je ermee kan besparen. Onze expert helpt je graag verder. Ook als je geen energiecontract bij Eneco hebt.

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Hulp bij subsidieaanvraag en advies over financiering

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice