Vaillant warmtepomp

Met de Vaillant aroTHERM plus lucht/water-warmtepomp verwarm je, samen met je cv-ketel, je woning stil en efficiënt. In deze monobloc uitvoering bevinden alle onderdelen van de warmtepomp zich in de buitenunit. Binnen komt een buffervat te staan en hangen we een kleine regelunit naast je cv-ketel. Benieuwd of de Vaillant iets voor je is? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
Vaillant warmtepomp

De voordelen van de Vaillant warmtepomp

De efficiënte en milieuvriendelijke oplossing waarmee je direct op gas bespaart. Goed bezig!
Snelle en makkelijke installatieDe Vaillant aroTHERM kunnen we zonder grote verbouwing, vaak al binnen twee dagen installeren.
Verbeterd energielabelMet een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.
Hoog rendementDe Vaillant (7kW) heeft een relatief hoge COP (Coefficient of Performance) van maximaal 4.8. Zo bespaar je tot 80% op je gasverbruik.
Ook met oudere radiatorenDe Vaillant aroTHERM warmtepomp is ook geschikt voor woningen met oudere radiatoren.

Zo werkt de Vaillant warmtepomp

De Vaillant aroTHERM is een lucht/water warmtepomp. Hij haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt die om je woning te verwarmen. Deze warmtepomp gebruikt propaan als koelmiddel. Dit verwarmt je huis op een hogere temperatuur.

Daarom is deze warmtepomp geschikt voor huizen met radiatoren die een hogere temperatuur nodig hebben. De Vaillant aroTHERM produceert de warmte in de buitenunit. Daardoor heb je binnen, naast het buffervat, alleen een kleine regelunit nodig.
Twee monteurs lopen samen naar een voordeur

Let op: we installeren deze warmtepomp alleen in Zuid-Holland en Utrecht. En in delen van Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In andere gebieden kunnen we deze warmtepomp helaas niet installeren.

Al onze hybride warmtepompen

Vind je het moeilijk om te bepalen welke warmtepomp je moet kiezen? We helpen je graag met meer informatie. Bekijk al onze warmtepompen, de verschillen, prijzen en specificaties.
Remeha Elga Ace warmtepomp

Remeha Elga Ace

Met deze slimme, compacte hybride warmtepomp bespaar je tot 70% gas. Hij werkt met alle cv-ketels samen en is geschikt voor de meeste woningen.
Productfoto Mitsubishi Ecodan warmtepomp met roze achtergrond

Mitsubishi Ecodan

De Mitsubishi Ecodan is een slimme hybride warmtepomp met een hoog vermogen. Zo kun je flink op je gasverbruik besparen.
Daikin-Intergas warmtepomp

Daikin - Intergas

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Deze cv-ketel en warmtepomp in één is een krachtige totaaloplossing.

In drie stappen de Vaillant aroTHERM plus in huis

Hoe kunnen we je verder helpen?

Wil je meer weten over de Vaillant aroTHERM plus warmtepomp? Vraag dan een adviesgesprek aan. Zo weet je direct of deze warmtepomp de beste optie is voor je woning en hoeveel je ermee kan besparen. Onze expert helpt je graag verder. Ook als je geen energiecontract bij Eneco hebt

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Hulp bij subsidieaanvraag en advies over financiering

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice