Warmtepomp advies

Bij het kiezen van een warmtepomp komt heel veel kijken. Welke warmtepomp geschikt is, is voor iedereen anders. Goede informatie en advies zijn dus extra belangrijk. De experts van Eneco geven je persoonlijk advies. We helpen je met kiezen welke warmtepomp het beste bij je wensen en je woning past. Voor een comfortabel warm huis met maximale gasbesparing.

Welk type warmtepomp past bij jouw woning?

Welk type warmtepomp het beste bij je woning past hangt onder andere af van je gasverbruik, de mate van isolatie en de ruimte in je meterkast of buiten de woning. De hybride warmtepomp is voor bestaande, en vaak wat oudere woningen, het meest geschikt. Daarbij kun je ook kiezen voor een hybride én all-electric ready warmtepomp. Deze werkt eerst samen met je cv-ketel en koppel je later los van het gas. Compleet elektrische warmtepompen zijn vrijwel alleen geschikt voor nieuwbouwwoningen. Daarom koop je bij ons alleen hybride warmtepompen.

We helpen je graag verder

Heb je interesse in een warmtepomp? Of twijfel je nog tussen een warmtepomp en een nieuwe cv-ketel? Wij denken graag mee over de beste oplossing voor je woning. Zodat je optimaal bespaart op gas en nog slimmer je huis verduurzaamt.

Daarom kies je voor Eneco

  • Advies en offerte op maat
  • Onderhoud en 24/7 support
  • Hulp bij subsidieaanvraag
Een Eneco monteur staat bij een warmtepomp in een schuur

Weten hoeveel je kunt besparen met een warmtepomp?

Doe hier de test om te zien hoeveel je kunt besparen. En zie direct welke warmtepomp het meest geschikt is voor jouw woning.

Laat je inspireren

Monteur legt werking WarmteWinner uit aan klant

Zo bespaar je met een warmtepomp

Met een hybride warmtepomp gebruik je tot 70% minder gas. Je hebt wat meer stroom nodig, maar bespaart uiteindelijk geld. Benieuwd hoe dat zit?
Stel voor huis zonnepanelen | Eneco

In 5 stappen een hybride warmtepomp

Van adviesgesprek tot installatie: volg deze 5 stappen om je huis duurzaam te verwarmen met een hybride warmtepomp.

Warmtepomp: winst voor milieu én portemonnee

José en Erik kiezen voor een warmtepomp om geld te besparen. De subsidie maakt de investering betaalbaar.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice