Intergas warmtepompen en cv-ketels bij Eneco

Kies uit verschillende hybride warmtepompen en cv-ketels van Intergas. Je kan bij ons ook terecht voor onderhoud. Zo ben je zeker van een comfortabel warm huis.
Een Eneco monteur laat een klant iets zien op een tablet

Daarom kies je voor Eneco

Advies en persoonlijke offerteEen warmtepomp of toch een nieuwe cv-ketel? We geven advies over wat het beste bij jouw situatie past.
Deskundig en veilig installerenOnze gecertificeerde monteurs zorgen voor een deskundige en veilige installatie van je warmtepomp en cv-ketel.
24/7 bereikbaar bij storingOverdag, ’s nachts of in het weekend: we zijn voor storingen 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.
We helpen je verduurzamenOf je nu huurt of een koophuis hebt, groots wilt investeren of liever kleine aanpassingen doet.

Hybride warmtepompen

Eneco biedt verschillende hybride warmtepompen aan. Deze werken samen met je cv-ketel. Welke warmtepomp het meest geschikt is voor je woning hangt af van een aantal zaken. Zoals de beschikbare ruimte in je huis en je energieverbruik. Benieuwd of een hybride warmtepomp iets voor jou is? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Intergas warmtepompen

Bij ons kan je deze warmtepompen van Intergas kopen.
Intergas Xtend warmtepomp

Intergas Xtend warmtepomp

De Intergas Xtend warmtepomp is ideaal voor rijtjeshuizen. De kleine binnenunit is makkelijk te plaatsen en de buitenunit maakt weinig geluid.
Daikin-Intergas warmtepomp

Daikin - Intergas

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Deze cv-ketel en warmtepomp in één is een krachtige totaaloplossing.
Remeha cv-ketel - Tzerra Ace Matic

Intergas cv-ketels

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Een nieuwe cv-ketel verwarmt het water voor je verwarming en warm kraanwater veel zuiniger dan een oudere cv. Zo verbruik je minder gas, maar zit je er nog steeds lekker warm bij. De cv-ketels van Intergas zijn goed te koppelen aan slimme thermostaten. En ze werken efficiënt samen met onze warmtepompen.We helpen je graag met het kiezen van de cv-ketel die bij je past. Neem contact op via 088 - 895 5144. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 16:00 uur.Let op: we installeren niet in Zeeland of op de Waddeneilanden.

Onderhoud van je cv-ketel en warmtepomp

Met een onderhoudsabonnement van Eneco zit je er warm en comfortabel bij. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je cv-ketel en/of warmtepomp energiezuiniger werkt. En het verkleint de kans op storingen. Toch iets aan de hand? Je kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken bij storingen.

Monteur op zolder

Onderhoud cv-ketel

Onze monteurs hebben de juiste certificaten voor het onderhouden van je cv-ketel. Zo weet je dat je ketel bij ons in goede, veilige en betrouwbare handen is.

Eneco monteur controleert warmtepomp

Onderhoud warmtepomp en cv-ketel

Kies uit verschillende abonnementen voor onderhoud. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat je warmtepomp en cv-ketel in topconditie blijven.