Bespaar op kosten,
niet op veiligheid

met cv-ketel onderhoud van Eneco

Voorkom een koude douche

Laat je niet verrassen door een koud huis of erger nog een koude douche. Met een KetelComfort onderhoudsabonnement van Eneco blijft je cv-ketel in topconditie. Bij regelmatig onderhoud heb je minder kans op storing, gaat je ketel langer mee, blijft hij zuinig én veilig werken. Al voor slechts € 6,45 per maand.

Bekijk abonnementen

Eneco Ketelcomfort

Het belang van vakkundig onderhoud
aan je cv-ketel:

 • Veiligheid

Regelmatig onderhoud aan je cv-ketel minimaliseert de kans op koolmonoxidevergiftiging.

 • Zekerheid

Kleine problemen worden opgelost, waardoor er minder kans op is op onaangename verrassingen.

 • Energiebesparing

Je ketel blijft zuinig werken en gaat langer mee.

Waarom onderhoud door Eneco?

Je cv-ketel in topconditie

Met onze jarenlange ervaring op dit gebied is de warmtevoorziening van uw huis in goede handen. Onze monteurs maken gebruik van de nieuwste apparatuur en zijn experts op het gebied van onderhoud en cv. Je cv-ketel is voor onderhoud bij ons in goede handen.


Een aanspreekpunt voor al je energiezaken

Als je al elektriciteit en gas van Eneco hebt, ben je bekend met de service van Eneco. Wanneer je ook je cv-installatie door Eneco laat onderhouden, heb je al je energiezaken onder 1 dak en overzichtelijk op 1 factuur.


Snel ter plaatse en altijd dichtbij

Toch storing? Onze storingshulp is 24/7 bereikbaar. Bel je voor 15.00 uur, en heb je een monteur nodig? Dan word je dezelfde dag nog geholpen. Soms kun je een storing zelf oplossen. Bekijk hoe je zelf aan de slag kunt met je cv.

Daarom Eneco!

Al

tientallen jaren

ervaring

Altijd

vakkundige

monteurs

Veelgestelde vragen

over KetelComfort

 • Waarom is het verstandig mijn cv-ketel in onderhoud te nemen?

  Een goed onderhouden cv-ketel is zuiniger en de kans wordt kleiner dat er eenm storing optreedt. Ook blijft hij veilig werken waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. Daarnaast ben je verzekerd van een goede storingshulp. Bel je voor 15:00 uur dan word je dezelfde dag nog geholpen. Ten slotte draagt een goed onderhouden cv-ketel bij aan de waarde van je huis.

 • Is Eneco ervaren in het onderhouden van cv-ketels?

  Eneco is een belangrijke speler in de markt voor energie. Niet alleen op het gebied van levering van elektriciteit en gas, maar ook wat betreft het onderhoud van cv-ketels. Eneco heeft al tientallen jaren ervaring op het gebied van service & onderhoud van cv-ketels. Jouw cv-ketel is voor onderhoud bij ons in goede handen.

 • Waar betaal ik precies abonnementskosten voor?

  Met KetelComfort ben je verzekerd van een periodieke onderhoudsbeurt aan jouw cv-ketel. Daarnaast kun je ons inschakelen in geval van storing. Als je vóór 15.00 uur contact met ons opneemt, komt er dezelfde dag nog één van onze experts bij je langs. Afhankelijk van het soort onderhoudscontract dat je hebt, kunnen voorrijkosten en arbeidsloon en materiaal bij een storing of onderhoud voor rekening van Eneco zijn.

 • Wat moet ik doen als ik een storing heb?

  Neem bij een storing contact met ons op. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Je belt naar: 088 - 89 55 000. Neem vóór 15.00 uur contact met ons op, dan word je dezelfde dag nog geholpen.

 • Moet ik extra betalen wanneer ik een storing heb?

  Dit is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Bij Standaard en Top hoef je niet extra te betalen voor voorrijkosten en arbeidsloon bij een storing. Mocht er materiaal nodig zijn voor de cv-ketel, dan zijn deze materiaalkosten tot € 250 zelfs gratis bij KetelComfort Top. Lees hier de verschillen tussen de abonnementen.

 • Hoe snel zijn jullie ter plaatse wanneer ik een storing heb?

  Bij een melding vóór 15.00 uur zullen we nog dezelfde dag bij je langskomen om de storing te verhelpen. Bij spoed of gevaarlijke situaties zijn we uiteraard 24 uur per dag beschikbaar.

 • Hoe kan ik overstappen naar een onderhoudsabonnement van Eneco?

  Je kunt snel en eenvoudig overstappen naar Eneco. Bekijk ons aanbod en kies je abonnement. Kies je ervoor over te stappen naar Eneco, dan helpen we je bij de overstap. Je kunt je huidige onderhoudsabonnement eenvoudig opzeggen met deze opzegbrief. Daarnaast hebben wij de meest voorkomende aanbieders van een onderhoudsabonnement in dit overzicht op een rijtje gezet.

 • Waarom moet ik betalen voor mijn Entreebeurt?

  Voordat wij jouw ketel in onderhoud nemen, controleren we bij de Entreebeurt eerst of alles met je ketel in orde is. Wij nemen jouw ketel namelijk pas in onderhoud als deze goed functioneert. Een Entreebeurt duurt maximaal 1 uur. Als bij de Entreebeurt blijkt dat er een storing is, controleert de monteur of hij deze direct kan verhelpen. Mocht de monteur hierdoor meer tijd of extra materiaal nodig hebben, dan zijn de kosten hiervan voor je eigen rekening. Deze kosten zijn namelijk ontstaan voordat je ketel bij ons in onderhoud was.

  Bij onderhoud zijn de voorrijkosten en arbeidsloon voor rekening van Eneco nadat wij jouw ketel in contract hebben genomen. Afhankelijk van het soort onderhoudscontract dat je hebt, kunnen voorrijkosten en arbeidsloon en materiaal bij een storing of onderhoud voor rekening van Eneco zijn.

Heb je vragen over het bestelproces?

Eneco Phone

Bel met

088 - 8 955 955
(je betaalt je gebruikelijke belkosten)

Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur