De kosten van Toon®

Voordat je de slimme Toon®-thermostaat koopt, wil je natuurlijk weten wat hij kost. Wat is bijvoorbeeld de aanschafprijs, maar ook: wat kosten de installatie en het abonnement? En hoeveel zijn de eventuele monteurs- en andere kosten? Hier staan ze op een rij.

De aanschafkosten van Toon®

Je bestelt Toon los voor € 275*, inclusief installatie.

Je Toon-abonnement

Wanneer je Toon inclusief abonnement bij ons koopt, betaal je iedere maand € 4,50*. Dit bedrag zie je terug op je termijnnota. We schrijven het samen met je termijnbedrag af.

Heb je Eneco niet als leverancier van je energie, maar gebruik je wel Toon? Dan krijg je van ons iedere maand een rekening voor enkel de abonnementskosten van € 4,50*.

Monteurskosten

Sommige kosten voor Toon zijn eenmalig. Bijvoorbeeld wanneer er een monteur moet komen en dit buiten je garantie valt. Dan brengen we € 75* aan voorrijkosten in rekening, plus de kosten van de onderdelen of de nieuwe Toon.

De kosten van Zon op Toon

Zon op Toon is een uitbreiding die je extra kunt aanvragen voor Toon. Daarmee zie je de energie die je zonnepanelen oplevert ook terug op Toon. 

Zon op Toon bestaat uit 3 onderdelen:

  • je krijgt extra software op Toon en de Toon App;
  • een erkende monteur plaatst een speciale kWh-module in je meterkast;
  • bij gebrek aan ruimte in de meterkast plaatsen we een DIN-railkast. 

Voor het plaatsen van de kWh-meter betaal je, afhankelijk van het type dat je nodig hebt, tussen de € 99 en € 199. Is het plaatsen van een DIN-railkast nodig, dan kost deze € 69,95*.

Meer weten over wat bij jou thuis nodig is? Doe de Toon-test!

*Prijswijzigingen voorbehouden.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice