Toon®-abonnement afsluiten

Zonder het abonnement werkt Toon® als een normale thermostaat. Toon is dus niet compleet zonder het abonnement. Wil je weten hoe je een abonnement afsluit? Lees dan verder.

Moet je wel een abonnement afsluiten?

In sommige gevallen is er al een Toon®-abonnement voor je afgesloten. Bekijk hieronder welke situatie voor jou van toepassing is.Toon besteld bij Eneco

Krijg je Toon bij je energiecontract? Of heb je Toon los besteld bij Eneco? Dan hebben we ook al een abonnement voor je afgesloten.

Toon hangt al in je huis

Heb je al een Toon, maar geen abonnement? Lees er meer over en sluit het abonnement meteen af.

Geen energie van Eneco, maar wel Toon?

Als je een energiecontract bij ons hebt, gebruikt Toon die informatie. Zo laten we bij je verbruik persoonlijke tarieven zien. Maar je kunt Toon ook gebruiken als je geen stroom en gas afneemt van Eneco. En je kunt dus ook gewoon het abonnement afsluiten.

Omdat we niet precies de tarieven van andere energieleveranciers weten, gebruiken we een gemiddeld tarief om je energiekosten te berekenen. Het kan zijn dat dit bedrag afwijkt van de daadwerkelijke kosten.

Toon opzeggen? Dat regelen we voor je

Jammer dat je je Toon abonnement wilt opzeggen. Natuurlijk helpen we je daar bij. Neem contact op met de Klantenservice of regel het zelf online.

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice