Temperatuur instellen op Toon®

De temperatuur op Toon® instellen doe je heel gemakkelijk handmatig of automatisch. Zelfs op afstand, dankzij de Toon App! We leggen je uit hoe het precies werkt en hoe je een compleet weekprogramma instelt.

Handmatig de temperatuur instellen

De gemakkelijkste manier om je temperatuur in te stellen is gewoon handmatig. Ga op Toon® naar het Menu. Daar zie je een temperatuur staan. Door op de + te drukken verhoog je de temperatuur. Door op de - te drukken verlaag je de temperatuur.

Automatisch de temperatuur instellen

De andere manier om je temperatuur in te stellen is automatisch, via het weekprogramma. Hiervoor moet je wel eerst handmatig op je Toon een paar functies instellen. Lees meer in onze handleiding.

Stappenplan temperatuur instellen

Het instellen van de temperatuurstanden is heel gemakkelijk.

 • Menu>Programma
  Toon kent vier temperatuurstanden: Weg, Slapen, Thuis en Comfort. Per stand stel je een gewenst aantal graden in. Voor als je niet thuis bent, wanneer je ligt te slapen, als je thuis bent en wanneer je een avondje gezellig op de bank hangt.
 • Programma>Instellen
  Hier zie je de temperatuurstanden met hun eigen kleurlabel. Naast de temperatuur zie je een + en een -. Als je de temperatuur hoger wilt, druk je op de plus. Wil je hem lager instellen, druk je op de min. Doe dit voor alle vier de standen. Je wijzigingen slaat Toon automatisch op.
 • Menu>Programma
  Zorg na het instellen van de temperaturen dat het programma aanstaat. Dat zie je aan de schakelaar rechts naast het weekprogramma.

  Per dag van de week kun je alle temperaturen aanpassen door op de dag te tikken en daarna op de knop Wijzigen. Wil je bijvoorbeeld dat de slaapstand in het weekend later begint dan doordeweeks? Verander dan het tijdstip waarop de slaapstand ingaat op vrijdag, zaterdag en zondag.

  Druk rechtsboven op Opslaan en Toon onthoudt je wijzigingen.


Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice