Weet wat je opwekt met Zon op Toon®

Sommige mensen hebben een slim huis. Dat van jou is pas echt pienter. Met zonnepanelen wek jij je eigen groene stroom op. Heb je een energiecontract bij Eneco en ben je klaar voor de volgende stap? Haal dan Zon op Toon® in huis. Zo heb je altijd informatie over je verbruik én opwek bij de hand, in kWh en euro's.
Video Zon op Toon

Altijd bij de hand

Zon op Toon staat altijd voor je klaar, ook als je niet thuis bent. Waar en wanneer jij wilt bekijk je wat je opwekt en wat je verbruikt. Ook op afstand. En heb je energie over? Dan laat Toon zien wat je teruglevert aan het net. Hoe dat werkt? Bekijk de video. 

Alles zonneklaar

Check direct hoeveel je opwekt en verbruikt per dag, week, maand, en zelfs per jaar. En gaat de zon schijnen? Dan zie je op het scherm meteen dat je panelen goed bezig zijn. Zo haal je met Toon de zon in huis.
Zon op Toon thermostaat | Eneco

Alvast op de hoogte

Wij kunnen het weer niet voorspellen. Met Zon op Toon zie je dus makkelijk het verschil tussen de ingeschatte en daadwerkelijke opwek. In euro's, want Toon kent je energietarieven. Heb je meteen een idee van je energienota.
Een lachende man met een telefoon in zijn hand

Maak je keuze

Met Zon op Toon check je overal hoe je zonnepanelen het doen. Blijf in real-time op de hoogte van je verbruik én opwek in kWh en euro's, thuis en op afstand.