Met Toon® maak je van je huis een smart home

Toon® is het platform waar steeds meer slimme apparaten samenkomen. Verbind je domotica, bedien apparaten en lampen op afstand en maak je huis veiliger.
Philips Hue lampen

Philips Hue lampen

Via je wifi-netwerk en Toon bedien je alle Philips Hue-lampen in huis. Kies je favoriete kleur, stel de intensiteit in of zet ze aan of uit. Ben je even niet bij Toon in de buurt? Je kunt de lampen ook op afstand bedienen met de Toon-app.

Fibaro rookmelders

Deze slimme rookmelder alarmeert je bij brandgevaar in huis – zelfs als je buiten de deur bent. Zodra de Fibaro rookmelder rookontwikkeling of een grote temperatuursverandering detecteert, gaat hij met 85 decibel piepen. Heb je de rookmelder gekoppeld aan Toon? Dan krijg je ook een berichtje op je smartphone. Da’s een veilig gevoel. Je kunt tot wel 10 rookmelders koppelen aan Toon.
Fibaro rookmelders
Fibaro slimme stekkers

Verspillingschecker en je gasverbruik

Gemiddeld bestaat je energierekening voor 65% uit kosten voor gas. En ook daar weet de Verspillingschecker raad mee. Je ziet precies waar jij gas kunt terugnemen. Bijvoorbeeld door de thermostaat een graadje lager te zetten, een warmwater-besparende douchekop te gebruiken of je huis beter te isoleren.

Olisto app

Met de Olisto app laat je slimme apparaten in je huis zelf met elkaar samenwerken. Dus ook Toon. Via je de app geef je Toon op basis van ‘als-dit-dan-dat-situaties’ opdrachten. Zo leer je Toon dat als jij het huis verlaat, de thermostaat dan de verwarming uitschakelt. Of “als het 22.00 uur is, dan moeten alle slimme stekkers uit”. Zo heb je haast geen omkijken meer naar jouw smart home en wordt huisautomatisering makkelijker dan ooit.
Olisto app

Toon app

Je kunt de Toon app altijd gebruiken samen met Toon, ook als je geen klant bent bij Eneco. Download ‘m nu voor iOS of Android.