Slimme thermostaat Toon®

De verwarming op afstand bedienen? Dat kan met Toon®, de slimme thermostaat. Zo houd je altijd en overal grip op je energieverbruik én spoor je energieslurpers makkelijk op. Goed voor je energierekening en voor het milieu!
Man bedient Toon

Slimme thermostaat die je helpt besparen

Met de Toon thermostaat bedien je de verwarming en zie je precies hoeveel energie je verbruikt en wat het kost. Zo bespaar je gemakkelijk op je energierekening. Via internet verbind je Toon met andere slimme apparaten in huis.
Weet precies wat je verbruiktMet Toon thermostaat zie je het energieverbruik per dag, week of maand. Of per apparaat met de Verspillingschecker.
Bespaar op je energierekeningAls je weet wat ieder apparaat verbruikt, kun je ook energie besparen. Goed voor je portemonnee en het milieu.
Bedien je huis op afstandMet de Toon-app bedien je de verwarming op afstand, zelfs als je niet thuis bent. Ook slimme lampen zet je aan en uit.
Houd je cv-ketel in topconditieStel een weekprogramma in voor je verwarming en stook niet onnodig als je slaapt of niet thuis bent.
Moeder en dochter op een stoel met mobiel in hand

Activeer je Toon®

Hangt Toon al bij jou aan de muur? Maak van deze thermostaat een energie-genie met het Toon abonnement.

Inzicht in je verbruik, controle over je huis

Toon is van zichzelf al een mooi apparaat. Maar het Toon Abonnement geeft hem pas echt brains. Je ziet je energieverbruik per dag, week of maand. Of per apparaat, met de Verspillingschecker. Zo wordt besparen wel heel makkelijk. Via de app bedien je Toon op afstand, zelfs als je niet thuis bent. Alle functies van Toon, voor € 4,50 per maand. En: maandelijks opzegbaar.
Eneco toon
Man in een hangmat

Bedien verwarming en verlichting met je telefoon

Thuiskomen in een warm huis? Met de Toon app bedien je de verwarming op afstand, zelfs als je niet thuis bent. En ook slimme lampen zet je aan en uit met de app. Je hebt altijd inzicht in je verbruik en krijgt persoonlijke bespaartips. Gewoon, op je telefoon.

Inzicht in de grootste energieslurpers

Met de Verspillingschecker op Toon leer je je apparaten in huis kennen, ontdek je wat energieslurpers zijn en krijg je tips hoe je kunt besparen.
Man met tablet

Wat kost Toon?

Je koopt je Toon thermostaat voor € 200. Je betaalt eenmalig € 75 voor professionele installatie door een Eneco monteur.

Is jouw huis klaar voor Toon?

  • Bedien je huis op afstand
  • Inzicht in je verbruik
  • Altijd in control met de gratis Toon-app

Veelgestelde vragen over Toon thermostaat

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de klantenservice