Contract aanpassen

Heb je net een contract afgesloten bij Eneco? Dan kan het gebeuren dat je toch de looptijd van je contract of startdatum van de levering wilt aanpassen. Als je het snel aangeeft, kan dat nog. Ook later is het nog mogelijk bepaalde aanpassingen te doen. Lees hier hoe het zit.

Ben je al langer klant? Lees meer over je contract verlengen.

Een Eneco monteur laat een klant iets zien op een tablet

Je contract aanpassen binnen de annuleringstermijn

Heb je 14 dagen of korter geleden een contract bij ons afgesloten? Dan zit je nog binnen de wettelijke bedenktijd. Je kunt dan alles nog veranderen aan je contract. Neem daarvoor contact op met onze Klantenservice.

Je contract aanpassen na de annuleringstermijn

Als de wettelijke bedenktijd van 14 dagen voorbij is en je energiecontract is ingegaan, kun je niet zomaar iets aanpassen. 

Je contract inzien en persoonlijke gegevens veranderen
Je bekijkt je contractinformatie en je tarieven in de Eneco app en in Mijn Eneco. Ook wijzig je hier snel en eenvoudig je persoonlijke gegevens. Zoals je adres, contactvoorkeuren of betaalgegevens.


De looptijd van je contract aanpassen

Je kunt 3 maanden voor het einde van je contract kosteloos overstappen op een ander contract van Eneco. Dan hoef je geen opzegboete te betalen. Je kunt de looptijd van je contract of de startdatum van de levering aanpassen door contact op te nemen met onze

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice