Betalingsachterstand

Het kan een keer gebeuren dat je je nota niet kunt betalen en een betalingsachterstand oploopt. Dat kan iedereen overkomen. Voorkom extra kosten of het afsluiten van je energie. We helpen je graag bij het vinden van een oplossing. Kijk op deze pagina wat je kan doen.

Betalingsachterstand oplossen? Dit kan je doen

Betalingsregeling met Eneco
Misschien is een betalingsregeling met Eneco een oplossing voor je. Dan betaal je de nota in delen. Bekijk hoe een betalingsregeling werkt en wat de voorwaarden zijn.

 Schuldhulpverlening 
Heb je hulp nodig bij je schulden? Vraag schuldhulpverlening aan bij de gemeente. Krijg je al schuldhulpverlening of kun je laten zien dat je dit hebt aangevraagd? Laat je schuldhulpinstantie dan zo snel mogelijk contact met ons opnemen via schuldhulpverlening@eneco.com

 Advies via Geldfit
Eneco werkt samen met Geldfit om je verder te helpen als je moeite hebt om je energierekening te betalen. Ga naar geldfit.nl/energie. Krijg gratis en anoniem advies en tips om energie te besparen. Kijk of je recht hebt op energietoeslag. Of lees waar je terecht kan voor hulp bij jou in de buurt. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

 Betaal in één keer
Kun je het hele bedrag direct betalen via iDEAL? Mooi! Log in op Mijn Eneco. Je komt op een betalingspagina en daarna betaal je in je eigen bankomgeving.