Een ouder echtpaar kijkt samen naar een tablet

In 5 stappen een hybride warmtepomp

13 mei 2024 door Redactie Eneco
Wil je je huis verduurzamen? Maar dan het liefste zo makkelijk mogelijk? Overweeg dan een hybride warmtepomp. Zo bespaar je op je gasverbruik en verminder je je CO₂-uitstoot. Interesse? Zet dan deze 5 stappen.

Stap 1: Vraag een gratis adviesgesprek aan

Elke duurzame stap begint met goed advies. In een gratis telefonisch adviesgesprek bespreek je de mogelijkheden voor jouw huis. Op onze informatiepagina vind je al veel informatie over de hybride warmtepompen. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Je vraagt eenvoudig een gesprek aan via dit formulier of bel ons op 088 - 244 0880.

Stap 2: Het adviesgesprek

Nadat je het formulier invult, bellen we je voor een adviesgesprek. In dit adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden voor jouw huis. In een half uur weet je waar je aan toe bent, zonder verplichtingen. Met speciale software checkt de expert of je huis geschikt is voor een hybride warmtepomp. Je krijgt antwoord op al je vragen en ziet complete berekeningen over je investering en terugverdientijd. Je krijgt tot slot een vrijblijvende offerte.
Een lachende man met een telefoon in zijn hand

Een adviesgesprek, is dat wel iets voor mij?

Ontdek de voordelen van een adviesgesprek. Ook handig: lees eerst onze tips. Zo haal je het meeste uit jouw gesprek!

Stap 3: Bestudeer de offerte

De offerte ontvang je per mail. Bestudeer deze goed. Tevreden? Handtekening eronder, versturen, en de hybride warmtepomp komt er aan. Schrik je van de prijs op de offerte? Je huis verduurzamen is een investering. Maar bedenk wel dat je energierekening meteen omlaag gaat. En dat er financiële regelingen zijn om je te helpen. Onze experts denken graag met je mee.

Stap 4: De installateur bekijkt je huis

Onze installateur kijkt naar je woning, om te beoordelen wat er nodig is voor de installatie. Dat doen we via videobellen, of bezoek aan huis. Door deze zogenoemde schouw weet je zeker dat er tijdens de installatie geen verrassingen zijn.

Stap 5: Installatie van de hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp wordt binnen 1-2 dagen geplaatst door vakkundige installateurs. Als de installatie voltooid is, werkt je warmtepomp direct. Zodra de verwarming aangaat, begin je gelijk met besparen.

Lees meer over hybride warmtepompen

Een familie zit ontspannen in de woonkamer

Een hybride warmtepomp: zo werkt het!

Verwarm je woning duurzamer
José en Erik van de Pas gaan vanuit financieel oogpunt voor een hybride warmtepomp

Een warmtepomp: winst voor milieu én de portemonnee

Bekijk het verhaal van José en Erik van de Pas
Warmtepomp eigenaar Jan Hoorn staat glimlachend naast de buitenunit van zijn hybride warmtepomp.

Jan koos voor een hybride warmtepomp

Zo bespaart Jan met een hybride warmtepomp