Nu verduurzamen met zakelijke zonnepanelen

Met zakelijke zonnepanelen op uw bedrijfspand kunt u ondernemen op zelf opgewekte zonne-energie. Zo kunt u verduurzamen én direct uw energierekening verlagen. Wij helpen u daar graag bij. Van subsidieaanvraag en ontwerp tot realisatie en onderhoud. Alles met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
Adviesgesprek aanvragen

Zichtbaar verduurzamen

Eneco is voorloper in de energietransitie en daar kunt u van profiteren. Alles wordt geregeld, van subsidie tot jarenlang probleemloze zonne-energie. Eneco is uw partner met alle expertises onder één dak. Bedrijven als PostNL, Kingspan, Ahoy en Papendal gingen u al voor. Wilt u informatie over andere duurzame stappen? Eneco denkt graag met u mee.
Volledig ontzorgd: van advies tot realisatie
Keuze tussen koop, lease of dakverhuur
Hulp bij uw SDE++ subsidieaanvraag
Direct besparen op uw energiekosten
Montage zonnepanelen

Profiteer van SDE++ subsidie

De SDE-regeling vergoedt het verschil tussen de marktprijs voor (grijze) elektriciteit en de kostprijs van groene energie. De SDE++ subsidieregeling maakt zonnepanelen vaak nóg voordeliger: of u nu wilt leasen, kopen of uw dak wilt verhuren.

Vergroot uw kans en start op tijd met de aanvraag.

Aanbod op maat

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand? Wij bieden u drie opties: koop, lease en dakverhuur. Dakverhuur is ook te combineren met operational lease. Waarbij uw huurders kunnen meeprofiteren door (een deel van) de installatie te leasen. Wat u ook kiest, we helpen u stap voor stap van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Een energieke samenwerking

In samenwerking met Eneco is een zonnedak met 6.228 panelen gerealiseerd waarmee het complex in één keer volledig overschakelt op groene energie.
Luchtopname Goossens
Zonnepanelen op het PostNL distributiecentrum Nieuwegein

PostNL, Ahoy en Kingspan kiezen voor ZonOpDak

Sinds 2007 is Eneco met een team van eigen specialisten actief in zon. Inmiddels hebben we op ruim 300 daken meer dan 600.000 panelen geplaatst. Met een grote diversiteit aan daken. Bedrijven als PostNL, Kingspan, Ahoy en Papendal gingen u voor. Lees meer over hoe deze bedrijven de samenwerking met Eneco ervaarden.

Dit zeggen onze klanten

Dura Vermeer

'Het is met Eneco prettig schakelen. Ze reageren snel en deskundig. En ze zijn echt een partner die helpt onze duurzaamheidsambities waar te maken.'— Stijn Mensink - Inkoper bij Dura Vermeer

Kingspan

'Ik heb veel bouwprojecten meegemaakt, maar zo professioneel als Eneco het aanpakt, heb ik niet vaak meegemaakt.'— Henri Hendriks – Facility Manager bij Kingspan

Artikelen over zakelijke zonnepanelen

Zon op dak

De 8 voordelen van zonnepanelen leasen

Lees hier de 8 voordelen
Zakenman en vrouw met tablet en mobiele telefoon in hand

CO₂ van uw bedrijfspand verminderen met zonne-energie

Lees hier meer over CO₂ verminderen
Montage zonnepanelen

Zakelijke zonnepanelen verzekeren: hoe werkt dat?

Lees hier hoe het werkt
We hebben nog meer duurzame verhalen, tips en inspiratie voor u klaar staan!

Zo werkt het

  1. In een persoonlijk gesprek adviseren we u over de mogelijkheden op het dak van uw bedrijfspand en de verschillende financieringsvormen.
  2. Hoe haalbaar is de SDE++ subsidie voor uw organisatie? We onderzoeken dit en we handelen de subsidieaanvraag voor u af. Onze kennis en expertise vergroten uw kans op toekenning.
  3. We maken een technisch ontwerp voor uw zakelijke zonnesysteem met een definitieve offerte. Ook zorgen we voor alle contracten die u nodig heeft.
  4. Gecertificeerde monteurs installeren de zonnepanelen. U heeft er geen omkijken naar. Eneco regelt de aanpassing van de netaansluiting en het energiecontract voor de teruglevering van zonne-energie.
  5. Uw zonnepanelen worden proactief onderhouden en 24/7 gemonitord voor een optimale opwek van zonne-energie. U blijft op de hoogte via een jaarlijkse rapportage.

Bespaar met zonnepanelen op uw bedrijfspand

Met ZonOpDak bespaart u op uw energiekosten én verduurzaamt u uw bedrijf zichtbaar en zonder risico of inspanning. Wij helpen u met alles: van advies tot en met realisatie. Ook de SDE++ subsidieaanvraag nemen we u uit handen.

ZonOpDak

  • Al sinds 2007 actief in zon en expert in SDE++ aanvragen
  • Teruglevering bij overschot aan geproduceerde energie
  • U kiest: koop of lease van panelen, of verhuur van uw dak

Veelgestelde vragen