Lachende zakenman

Zakelijk terugleveren met de zekerheid van een vaste prijs

Wekken uw zonnepanelen meer energie op dan uw organisatie verbruikt? Dan kopen wij graag dit overschot aan zonne-energie in. Met Eneco VastePrijs Teruglevering bent u zeker van een scherpe, vaste terugleververgoeding voor de duur van uw contract. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
Vraag offerte aan

Eneco VastePrijs Teruglevering

De onvoorspelbaarheid van de elektriciteitsmarkt zorgt ervoor dat elektriciteitsprijzen sterk kunnen fluctueren. Met VastePrijs Teruglevering krijgt u een vaste terugleververgoeding per kWh die u teruglevert, en weet u dus precies waar u aan toe bent.
Zekerheid van een vaste prijs
Scherpe prijs voor 1-4 jaar
Vergoeding per maand op uw factuur verrekend
Zonnedak Eindhoven

Hoe werkt dat?

Op sommige dagen kunnen uw zonnepanelen meer energie opwekken dan uw organisatie op dat moment zelf verbruikt. Het overschot aan zonne-energie kunt u dan terugleveren aan het energienet. Met VastePrijs Teruglevering krijgt u een vaste terugleververgoeding per kWh die u teruglevert, en weet u dus precies waar u aan toe bent. Wij rekenen maandelijks de teruggeleverde energie met u af tegen de afgesproken vaste prijs.

Hoe wordt mijn terugleververgoeding bepaald?

VastePrijs Teruglevering is onderdeel van de zakelijke inkoopstrategie Eneco VastePrijs. De vaste terugleververgoeding per kWh wordt bepaald op basis van uw gewenste afname- en verwachte teruglevervolume per jaar. Hierbij kijken we naar uw historisch verbruik, uw toekomstige energiebehoefte en de opwekcapaciteit van uw zonnepanelen. U krijgt op basis van deze verwachtingen een vast leveringstarief en een vaste vergoeding per teruggeleverde kWh.
Zakenvrouw met handen in zakken

Artikelen

Netcongestie

Waarom spitsmijden op het energienet slim is – en wat u zelf kunt doen

Lees meer over spitsmijden op het energienet
Zon op dak

Bedrijfspand verduurzamen? 8 redenen om te kiezen voor zonnepanelen op uw dak

Lees hier de 8 redenen
Monteurs op dak met zonnepanelen

Kies voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak met SDE++-subsidie

Lees alles wat u moet weten over de SDE++ subsidie
We hebben nog meer duurzame verhalen, tips en inspiratie voor u klaar staan!