Stimulering Duurzame Energieproductie

SDE staat voor Stimulering Duurzame Energieproductie. Met deze regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Duurzame energie is beter voor het milieu omdat het de CO2-uitstoot verlaagt. Zo wordt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en dat is goed voor de economie.
Adviesgesprek aanvragenLees meer over de SDE++ subsidie

Subsidie voor investering in zonnepanelen

De SDE-regeling vergoedt het verschil tussen de marktprijs voor (grijze) elektriciteit en de nog relatief hoge kostprijs van groene energie, de zogenaamde onrendabele top. En dat over een periode van vijftien jaar. In dit artikel leest u alles wat u moet weten over de SDE++ subsidie. Of u nu wilt leasen, kopen of uw dak wilt verhuren, dankzij de SDE++ subsidieregeling zijn zonnepanelen vaak nog voordeliger.

Subsidie voor e-boiler

Kies voor slimmer, schoner en duurzamer met de e-boiler van Eneco. Laat uw industriële proces duurzaam aandrijven door elektrificatie met een e-boiler. Daarmee verlaagt u niet alleen uw emissies, u bespaart ook op uw energiekosten. De e-boiler komt ook in aanmerking voor de SDE++ subsidie.

Vergroot uw kans: start op tijd

U kunt de SDE++ subsidie natuurlijk zelf aanvragen, maar het is veel makkelijker als u ons de aanvraag laat regelen. Ook vergroot u dan uw kans op toekenning van de subsidie. Met onze expertise en ervaring zorgen we dat de benodigde stukken voldoen aan de eisen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. En we kunnen goed inschatten voor welk bedrag we de aanvraag moeten doen, zodat u niet buiten de boot valt, maar ook niet te weinig subsidie aanvraagt.

Laat ons uw SDE++ aanvraag doen

  • Verhoog het rendement op uw investering
  • Vergroot uw kans op subsidie
  • Alles wordt voor u geregeld

Veelgestelde vragen