Vrouw met elektrische kabel in handen

Laden op de zaak: dat is pas gastvrij

Ga de weg op met duurzame energie. Met een laadpunt van Eneco eMobility maakt u duurzaam, elektrisch vervoer aantrekkelijk. U ontvangt uw bezoekers gastvrij met één of meer slimme laadpalen voor de deur. En ook uw medewerkers laden makkelijk en snel hun auto. Of het nu gaat om één auto of een compleet wagenpark. Wij helpen u in het hele proces.
Neem contact op

Elektrisch rijden voor ondernemers

Zichtbaar duurzaam ondernemen met een laadpunt voor de deur. Gastvrij voor uw personeel en uw klanten.

Stapt u ook over op duurzaam vervoer?

Elektrisch laden was nog nooit zo makkelijk. Eneco eMobility is een onafhankelijke dienstverlener die samenwerkt met de beste partners in de branche, zodat u altijd met zekerheid op weg kunt. Zet ook de stap naar duurzaam vervoer met de laadpalen en laadpassen van Eneco eMobility. Met of zonder energiecontract van Eneco. Met een laadpunt of een laadpas van Eneco eMobility laadt u altijd gegarandeerd groene stroom afkomstig van de zon en de wind. Hierdoor reduceert u uw CO2 -uitstoot tot 70% in vergelijking tot benzine- of dieselauto’s.
Van aanvraag tot installatie, wij begeleiden u van A tot Z
Altijd optimale laadcapaciteit met Load Balancing en WeCharge
100% schone energie van Europese zon en wind

Een laadpunt op kantoor

Met een slimme laadpaal op kantoor kunnen uw medewerkers en uw klanten de hele werkdag laden. Zo kan iedereen aan het einde van de dag met een gerust hart en een volle batterij naar huis. Of naar een volgende afspraak. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 18:00. Voor storingen kunt u 24 uur per dag terecht bij onze storingsdienst. Interesse? Kijk dan op onze pagina voor zakelijk laden.
Laden op de zaak
Oplader elektrische auto

Een volledig elektrisch wagenpark

Ook als u de ambitie heeft om een volledig elektrisch wagenpark te beheren, geeft Eneco eMobility advies hoe u met slimme laadoplossingen kunt omschakelen. Met Load Balancing verdelen we de op dat moment beschikbare stroomcapaciteit over uw laadpunten. Met WeCharge kunt u meer elektrisch laden met minder laadpunten. Zo wordt uw wagenpark altijd efficiënt en veilig geladen met het grootst mogelijke vermogen.

Samen maken we de wereld een stukje schoner

Overstappen naar volledig elektrisch vervoer is een behoorlijke uitdaging. Zo’n grote verandering maken we niet alleen, daarom is samenwerken met onze partners voor ons heel belangrijk. We laten ze graag zelf aan het woord.
Laden op de zaak

Gastvrij en geld verdienen met een laadpaal

Ga je in 2020 verplicht voor een laadpaal of omdat je het zelf wilt? Dan moet je keuzes maken.
Schiphol taxi

Elektrische taxi's van en naar Schiphol

Gamis el Bouakili, directeur van Schiphol Taxi, vertelt over de transitie om de hele vloot emissievrij te maken.

Geen eigen laadpunt, wel laden?

Uw elektrische auto opladen kan ook zonder een eigen laadpunt. Met een Eneco eMobility-laadpas of -laaddruppel laadt u altijd 100% groene stroom voor een vast tarief. Niet alleen in Nederland, maar in de meeste Europese landen en bij verschillende laadpaalexploitanten. Zo bent u altijd duurzaam onderweg.
Eneco thuisladen