Vrouw met tablet

Strategisch gas inkopen

Bij Eneco kunt u gas inkopen op een manier die past bij uw organisatie. Omdat geen onderneming hetzelfde is. Wilt u vooral grip op de kosten? Of wilt u weten of uw rendement op energie beter kan? Er is altijd een inkoopstrategie die bij uw bedrijf past.
Vraag adviesgesprek aan

Kies een passende inkoopstrategie

Gasprijzen kunnen sterk fluctueren. Dat brengt risico’s met zich mee. Afhankelijk van uw onderneming en uw gasverbruik kiest u een inkoopstrategie om hier mee om te gaan. Eneco biedt u een keuze uit drie strategieën voor gas. Ook zijn er mogelijkheden om uw gasverbruik te vergroenen. 
Man en vrouw schudden elkaar de hand

Welke strategie past bij uw bedrijf?

Slim energie inkopen levert veel voor u op. Maar wat betekent slim voor uw organisatie? Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste strategie. Onze energie-adviseur maakt samen met u een uitgebreide analyse en denkt met u mee.

Kies voor Groen gas

U kunt bij elke inkoopstrategie uw gasverbruik duurzamer maken met CO2-compensatie (REDD+ of Gold Standard certificaten) of volledig vergroenen met Groen gas. We lichten de vergroeningsopties graag toe in een adviesgesprek.
Ballon

Uw duurzame partner

Eneco is uw duurzame partner voor grootverbruik van groen gas. U krijgt persoonlijk advies over de beste inkoopstrategie en kunt duurzamer ondernemen met 100% Groen gas.

Gas inkopen bij Eneco

  • Een passende strategie voor uw onderneming
  • Online ál uw energiezaken regelen op één plek
  • Advies op maat van onze energie-expert