Vrouw met elektrische kabel in handen

Opwekken én laden tijdens het parkeren met ZonnigLaden

Carports met geïntegreerde zonnepanelen en laadpalen dragen bij aan een duurzaam Nederland. Met deze lokaal opgewekte zonne-energie kunnen elektrische auto’s worden opgeladen op uw eigen parkeerterrein. Zo maakt u met Eneco ZonnigLaden groene oplaadpunten van uw parkeerplaatsen. Door het overdekt parkeren verhoogt u het comfort en zichtbaarheid van uw bezoekers en/of werknemers.
Maak kennis

Maak een energiebron van uw parkeerterrein

Eneco is een voorloper in de energietransitie en daar kunt u van profiteren. Het investeren in uw parkeerterrein met zonne-carports creëert een positief duurzaam imago. Door Eneco ZonnigLaden wordt het parkeerterrein efficiënt en effectief gebruikt, vereist het weinig onderhoud en biedt het jarenlang probleemloze zonne-energie én laadfaciliteiten. Eneco is uw partner met alle expertise onder één dak. Ook voor andere duurzame stappen.
Verduurzaming wet- en regelgeving
Zichtbaar verduurzamen en verhogen van comfort
Geld verdienen met premium parkeerplaatsen
Demo staat in een middag gereed

Zonnecarports in de praktijk

In deze 5-delige videoserie leggen we u alles uit.
Rode auto aan laadpaal in Dronten

Opwekken en laden tijdens het parkeren met ZonnigLaden

Carports met geïntegreerde zonnepanelen en laadpalen dragen bij aan een duurzaam Nederland. Met deze lokaal opgewekte zonne-energie kunnen elektrische auto’s worden opgeladen op uw eigen parkeerterrein. Zo maakt u met Eneco ZonnigLaden groene oplaadpunten van uw parkeerplaatsen. Door het overdekt parkeren verhoogt u het comfort en zichtbaarheid van uw bezoekers en/of werknemers.

Verhoog het comfort van uw bezoekers

Uw bezoekers en werknemers kunnen de auto eenvoudig overdekt en beschermd tegen weersinvloeden onder de zonnepanelen parkeren en de elektrische auto’s gelijk laten opladen.

Door het slimme ontwerp van de carport heeft u maximaal laadgemak, geen parkeerplaatsverlies en geen hinder bij het inparkeren of in- en uitstappen. U biedt meer comfort en betere service voor uw bezoekers.
Rode auto onder solar carport

Aanbod op maat

Zonnepanelen op carport voor uw parkeerterrein? Wij bieden u drie opties: lease, huur, koop. Bekijk welke mogelijkheid het beste bij uw wensen en bedrijfssituatie past. Wij helpen u stap voor stap van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Artikelen

Carport elektrisch laden

Wettelijke duurzaamheidseisen behalen met zonne-carports

Gemeente Dronten

Gemeentehuis in Dronten 100% energieneutraal mede door solar carport

Dronefoto Edge Amsterdam

BREEAM Outstanding voor EDGE Amsterdam West

We hebben nog meer duurzame verhalen, tips en inspiratie voor u klaar staan!

Veranderende wet- en regelgeving

Het wordt steeds belangrijker om duurzaam te ondernemen. Met Eneco ZonnigLaden maakt u een goede stap in het voldoen aan de EPC-/BENG-/BREAAM norm en de wettelijke eisen voor het behalen van duurzaam ondernemen. Ook voldoet u aan de Europese normen voor laadvoorzieningen op parkeerterreinen.
Man met stroom in handen

Zo werkt het:

  1. U krijgt advies gebaseerd op locatie, opwekpotentieel en laadbehoefte.
  2. Ervaar uw eigen parkeerterrein met de software en visualisatie in virtual reality.
  3. We maken een definitief technisch ontwerp en offerte.
  4. We vragen voor u een bouwvergunning en de subsidie aan.
  5. We plaatsen de carports met zonnepanelen en laadpalen.
  6. Wij verzorgen de exploitatie, het onderhoud en 24/7 monitoring van het zonnesysteem en de laadpunten.

Laat de zon voor u werken

Met Eneco ZonnigLaden maakt u van uw parkeerterrein een multifunctionele parking. U wekt er zichtbaar duurzame energie op, parkeert er en laadt er auto’s op. En de stroom die u overheeft, gebruikt u in uw pand of levert u terug aan het net. Wij regelen het voor u – van advies, subsidie tot aan de realisatie.

ZonnigLaden

  • Zichtbare verduurzaming
  • Verhoogd comfort en verbeterde service.
  • ZonnigLaden demo in één middag.

Veelgestelde vragen