Geen zonnestraal missen met ons service- en monitoringspakket

Pakken je zonnepanelen van Eneco wel echt élke zonnestraal mee? Met ons service- en monitoringspakket hoef je je daar geen zorgen over te maken. Voor € 2,99 per maand houden wij je panelen 24/7 op afstand in de gaten. Zien we dat er iets niet goed werkt? Dan trekken we bij je aan de bel.
Man in de zon

Hoe het werkt

Met ons service- en monitoringspakket hoef je niet elke dag in de gaten te houden of je zonnepanelen optimaal werken. Dat doen wij voor je, 24 uur per dag. Is er een storing? Dan nemen we direct contact met je op. En kijken hoe we het kunnen verhelpen. Zo haal je snel weer het maximale uit je panelen. Goed geregeld!

Heb je zonnepanelen van Eneco en wil je meer weten over het service- en monitoringspakket? Bel dan met onze experts op 088 - 244 0880. Bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur. 
Moeder en dochter op een stoel met mobiel in hand

Nog meer zekerheid: het systeemprestatie garantiepakket

In een aparte app zie je precies wat je zonnepanelen elke dag opleveren. Maar is dat wel de maximale opbrengst? Als je daar meer zekerheid over wilt, kun je kiezen voor het systeemprestatie garantiepakket. Voor € 4,99 per maand houden we ook 24 uur per dag in de gaten wat de opbrengst (kWh) is van je zonnepanelen. Zien we dat je systeem minder opbrengt dan verwacht? Dan nemen we direct contact met je op. Samen bespreken we waar dit aan kan liggen. En wat je eraan kunt doen. Ook ontvang je elk jaar een systeemprestatie overzicht. Als je panelen minder dan 90% van de verwachte opwek halen, dan vergoeden wij de gemiste opwek. Zo weet je zeker dat geen euro misloopt.

Heb je zonnepanelen van Eneco en wil je meer weten over het systeemprestatie garantiepakket? Bel dan met onze experts op 088 - 244 0880. Bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur. 

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Onze Klantenservice helpt je graag verder.Naar de Klantenservice