Spoorlaan deel 2

In Capelle aan den IJssel in de wijk Schollevaar staat groot onderhoud gepland. De gemeente vervangt hier de riolering en Eneco voert werkzaamheden aan het warmtenet van de stad uit. Woon je hier of heb je een bedrijf in de buurt? Dan heb je van de gemeente een brief ontvangen met informatie over de werkzaamheden en wat je kunt verwachten. Op deze pagina lees je meer over dit project.

Wanneer zijn de werkzaamheden?

Startdatum: 6 mei 2024Einddatum: medio oktober 2024

Waar werken we aan en waarom?

In opdracht van Eneco vervangt aannemer MVOI de warmteleidingen die in de Spoorlaan liggen. Dit werk is nodig omdat de leidingen aan het einde van hun technische levensduur zijn. Er is voor dit werk tijdelijk een gehele wegafsluiting nodig. De omleidingsroute geven we duidelijk aan met verkeersborden.

Voortgang

Het werk wordt uitgevoerd in meerdere fases. Hiernaast zijn het werkgebied en de fases van uitvoering weergegeven. Fase 4a en Fase 4b (geel) geven het werk voor dit project aan. Het werk van Eneco en de gemeente wordt hier in overleg naast en na elkaar uitgevoerd.

Lees hier nog eens de nieuwsbrief van de gemeente Capelle aan den IJssel over dit gezamenlijke werk.De werkzaamheden lopen volgens planning. De planning of werkwijze kan nog wijzigen door (weers)omstandigheden.

 

Ringspoor fase 2

Wat kun je verder verwachten?

  • Woningen en bedrijven blijven altijd bereikbaar;
  • Werk- en opslaggebieden worden afgezet met bouwhekken;
  • Voor omwonenden die ook warmteklant zijn bij Eneco geldt dat de levering van warmte en warm water onderbroken wordt tijdens de werkzaamheden. Geldt dit voor jou? Dan ontvang je een paar dagen voor de onderbreking meer informatie.

Heb je een vraag?

Heb je vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Eneco via 088 – 8 955 500, bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Of mail ons via werkenaanwarmte@eneco.com.