Ringspoor fase 2

In Capelle aan den IJssel in de wijk Schollevaar staat groot onderhoud gepland. De gemeente vervangt hier de riolering en Eneco voert werkzaamheden aan het warmtenet van de stad uit. Woon je hier of heb je een bedrijf in de buurt? Dan heb je van ons een brief ontvangen met informatie over de werkzaamheden en wat je kunt verwachten. Op deze pagina lees je meer over dit project.

Wanneer zijn de werkzaamheden?

Startdatum: 22 januari 2024Einddatum: 19 juli 2024

Waar werken we aan en waarom?

In opdracht van Eneco vervangt aannemer MVOI een deel van de warmteleidingen in de Sporenbuurt. Dit werk is nodig omdat de leidingen aan het einde van hun technische levensduur zijn.

Voortgang

Het werk wordt uitgevoerd in meerdere fases. Nadat we een fase hebben afgerond, wordt de weg weer hersteld en beginnen we aan de volgende fase. Hiernaast is het werkgebied en de fases van uitvoering weergegeven. Het werk van Eneco en de gemeente wordt hier in overleg naast en na elkaar uitgevoerd.

De werkzaamheden lopen volgens planning. De planning of werkwijze kan nog wijzigen door (weers)omstandigheden.
Ringspoor fase 2

Wat kun je verder verwachten?

  • Woningen en bedrijven blijven altijd bereikbaar;
  • Werk- en opslaggebieden worden afgezet met bouwhekken;
  • Tijdelijke omleidingen geven we duidelijk aan met verkeersborden; 
  • Voor omwonenden die ook warmteklant zijn bij Eneco geldt dat de levering van warmte en warm water onderbroken wordt tijdens de werkzaamheden. Geldt dit voor jou? Dan ontvang je een paar dagen voor de onderbreking meer informatie.

Heb je een vraag?

Heb je vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Eneco via 088 – 8 955 500, bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Of mail ons via werkenaanwarmte@eneco.com.