Duurzame partners

Omschakelen doe je niet alleen. Daarom is Eneco altijd op zoek naar nieuwe partners. Samen werken we aan een duurzamere toekomst en als klant profiteer je daar van. Op deze pagina zie je een overzicht organisaties waar we mee samenwerken. Vertrekt er een partner? Dan brengen we je van tevoren op de hoogte. Je kan je op elk moment uitschrijven voor deze updates.

AFAS Live

AFAS Live houdt van duurzaam. Zo zijn ze overgestapt op watervrije urinoirs, is er ledverlichting, enorme ventilatoren in foyer om warme lucht naar beneden te drukken, handdrogers en automatische sensoren voor kranen.
AFAS logo

AHOY

Eneco gaat bij Ahoy een thermisch smart grid aanleggen onder de grond en op de daken wordt het grootste zonnedak van Rotterdam gebouwd.
Ahoy Rotterdam logo

Albert Heijn

Met Albert Heijn werken we aan een duurzamere energievoorziening. Samen willen we Nederland helpen omschakelen.
Albert Heijn logo

Blijdorp

Sinds januari 2004 prijkt een grote zonne-energiecentrale op het dak van het Oceanium. Hiernaast is er ook ledverlichting, laadpalen en een enorme houtsnipperkachel.
Blijdorp logo

Bookchoice

Wij reizen de wereld over om juist dié bijzondere verhalen te vinden die ons raken, zodat ze jou net zo beroeren als ons. We love stories. Volledig duurzaam door alle boeken digitaal aan te bieden.
Bookchoice logo

Carré

Carré wil stappen maken richting een duurzaam theater. Carré wil haar aandeel leveren op het gebied van afvalvermindering, afvalscheiding en het werken met duurzame materialen en producten.
Carré

Coolblue

Wil je alles uit je Toon halen? Samen met Coolblue zorgen we er voor dat jouw Toon optimaal werkt. En bieden we je af en toe korting aan op uitbreidingen van Toon.
CoolBlue logo

Cooperatie ZonneHub U.A.

ZonneHub Is een initiatief van Eneco en Greenspread. Met de projecten van ZonneHub maken we het voor mensen mogelijk te investeren in zonnepanelen, niet op je eigen dak, maar op het dak van een ander.

Google

Google koopt voor een periode van tien jaar alle groene stroom in voor het datacenter van Google. Deze stroom is afkomstig uit Sunport Delfzijl.
Google logo

IKEA

Google koopt voor een periode van tien jaar alle groene stroom in voor het datacenter van Google. Deze stroom is afkomstig uit Sunport Delfzijl.
IKEA logo

NS

Alle treinen van NS rijden op HollandseWind van Eneco. We houden je graag op de hoogte als deze samenwerking ook iets voor jou kan betekenen.
NS logo

Pluimers

Pluimers is specialist in isolatie. We werken samen om zoveel mogelijk woningen goed te isoleren en klanten zoveel mogelijk te helpen besparen.
Pluimers logo

Regionale energiecoöperaties (lid van RescoopNL)

Door heel NL staan energiecoöperaties op die de energietransitie willen versnellen. Eneco en RescoopNL werken samen om zoveel mogelijk projecten te realiseren. Wij houden je op de hoogte van initiatieven bij jou in de buurt.

WNF

We hebben maar één aarde. Daar moeten we verantwoord mee omgaan, vinden Eneco en het Wereld Natuur Fonds (WNF). Daarom werken we al sinds 2010 samen aan een toekomst waarin mensen en natuur in balans zijn. 
Wereld Natuur Fonds logo